גוגל תפחית את קיבולת הסוללה ב-Pixel 6A בשל בעיות התחממות יתר

חלק ממכשירי Pixel 6A יהיו חייבים עדכון תוכנה כדי להפחית את הסיכון להתחממות יתר של הסוללה

בעיות התחממות של הסוללה. Pixel 6A של גוגל.

מוקדם יותר השנה שלחה גוגל לחלק מבעלי ה-Pixel 4A עדכון, שהפחית את חיי הסוללה – כדי להפחית את הסיכון להתחממות יתר. בקרוב היא תעשה כך גם עבור מכשירי Pixel 6A.

בהצהרה שפרסם אלכס מוריקוני מגוגל נכתב, כי "חלק ממכשירי Pixel 6A יהיו חייבים  עדכון תוכנה כדי להפחית את הסיכון להתחממות יתר של הסוללה. העדכון יאפשר תכונות ניהול סוללה, שיפחיתו את הקיבולת ואת ביצועי הטעינה לאחר שהסוללה תגיע ל-400 מחזורי טעינה. ניצור קשר עם הלקוחות שנפגעו בחודש הבא, עם כל המידע הדרוש להם כדי לטפל בבעיה."

כפי שדווח על ידי Android Authority, לפחות שני משתמשים דיווחו על טלפונים מדגם Pixel 6a שעלו באש, כאשר אדם אחד כתב ב-Reddit, שמכשיר ה-Pixel 6A שלהם "התלקח באופן ספונטני באמצע הלילה". גם אתר Android Authority גם זיהה שרשרת של קוד בגרסת Android 16 QPR1 Beta 2, שמתריעה בפני משתמשי Pixel 6A על "בעיה אפשרית של התחממות יתר של הסוללה" ומפנה לדף תמיכה בכתובת g.co/pixel/6battery שאינו פעיל כרגע.

בחודש אפריל האחרון גוגל גם הכריזה על תוכנית תיקון מורחבת לבעיות של התנפחות הסוללה ב-Pixel 7A.

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים