"ניתן לאמץ AI – בלא לוותר על שליטה, אבטחה והלימה לרגולציות"
סמנתה ווסלס, בכירה ב-בוקס: "מידע המאוחסן בכמה פלטפורמות יוצר פערי אבטחה, חוסר אחידות ומורכבות תפעולית" ● חברת ניהול התוכן בענן פתחה אתר בישראל
"אחד האתגרים המרכזיים של ארגונים כיום הוא למצוא את האיזון בין דרישות רגולטוריות מחמירות ומשתנות לגבי ניהול ושמירת המידע, לבין הצורך לאפשר לעובדים לעבוד ולשתף מידע בצורה גלובלית, מהירה ופשוטה. מנמ"רים ומנהלי אבטחת מידע נדרשים להגן על מידע רגיש מפני טעויות אנוש, דליפות מכוונות ואיומי סייבר, ובמקביל – לאפשר לארגון לאמץ תהליכי עבודה וכלים מבוססי AI", כך אמרה סמנתה ווסלס, סגנית נשיא בכירה לאזור EMEA (ר"ת אירופה, המזה"ת ואפריקה) בחברת ניהול התוכן בענן בוקס (Box).
באחרונה השיקה החברה אזור ענן חדש בארץ: כיום ישראל היא אחת מ-10 מדינות בהן מפעילה החברה אתר מקומי – לצד ארה"ב, אוסטרליה, קנדה, האיחוד האירופי, צרפת, בריטניה, שוויץ, יפן וסינגפור.
"האזור החדש נועד לספק לארגונים בארץ שליטה רחבה יותר על מיקום המידע, וכן על תהליכי העיבוד וההצפנה שלו, תוך שמירה על סביבת עבודה אחידה המאפשרת שיתוף פעולה בין עובדים, צוותים ומדינות", אמרה ווסלס. היא הוסיפה ואמרה כי "ישראל היא שוק אסטרטגי חשוב עבורנו וההשקעה משקפת את המחויבות שלנו ללקוחות הישראליים ולצרכים הייחודיים שלהם. אנו מעניקים לארגונים בחירה ושליטה על המקום שבו התוכן, המטא-דאטה ותהליכי העבודה מבוססי ה-AI שלהם מנוהלים, בלא לפגוע ביכולת לעבוד ולשתף פעולה עם צוותים ויחידות עסקיות בעולם".
לדבריה, "ההחלטה לפתוח אזור מקומי בישראל, נובעת מהעובדה שריבונות מידע ושמירת נתונים במדינה הפכו לדרישה עסקית מחייבת. ארגונים גלובליים, או שפועלים בענפים מפוקחים, או המחזיקים מידע רגיש – נדרשים לעמוד בדרישות מחמירות של חוקי הגנת הפרטיות, רגולציה וממשל מידע ונתונים. לעיתים הדרישות מחייבות לשמור ולעבד את התוכן שלהם בצורה מקומית. האזור החדש מאפשר לארגונים ישראליים לעמוד בדרישות, וגם לקבל נראות ושליטה טובות יותר על הגנת המידע, מיקומו ותהליכי העיבוד שלו. כלל היכולות הללו נתמכות על ידי תקנים בינלאומיים בתחומי אבטחת מידע, הגנת פרטיות ועמידה ברגולציות".
להימנע מפערי אבטחה ומורכבות תפעולית
"כאשר המידע מפוזר בין מערכות רבות", אמרה, "נוצרים פערי אבטחה, חוסר אחידות ומורכבות תפעולית. כל אלה מקשים על הארגון לשלוט במחזור החיים של כל קובץ. הגישה הנדרשת היא לרכז את התוכן, האבטחה ותהליכי העבודה בסביבה אחת, שמאפשרת לעמוד בדרישות המקומיות של הגנת הפרטיות וריבונות מידע – ובמקביל שומרת על היכולת לשתף פעולה באופן גלובלי. כך ניתן לאמץ AI ולהתקדם מבחינה עסקית, בלא לוותר על שליטה, אבטחה ועמידה ברגולציות".
"הבידול שלנו", ציינה ווסלס, "הוא בכך שאנו מציעים פלטפורמה אחידה, מאובטחת ופשוטה, לניהול חכם של תוכן ארגוני. היא משלבת באופן מובנה כלי AI, שליטה על מידע ואבטחה. אצל חלק מהמתחרים, ארגונים נדרשים להקים סביבות נפרדות כדי לעמוד בדרישות האבטחה. זה יוצר 'איים' ארגוניים סביב העולם, מקשה על שיתוף הפעולה, מגדיל את מורכבות הניהול וגם – עלול ליצור כפילויות".
"כיום", סיכמה ווסלס, "אנו מציעים לארגונים בישראל תמיכה באחסון מקומי ובפעולות עיבוד מרכזיות באזור שנבחר. בין היתר, העלאה והורדה של קבצים מתבצעות ישירות בתוך האזור המקומי, וכך גם תהליכי ההצפנה והפענוח של הקבצים, לצד פעולות נוספות. בהמשך השנה נוסיף גם אחסון ועיבוד מקומיים של מטא-דאטה ויכולות AI שלנו".










תגובות
(0)