אברא תפיץ ותטמיע את SAP GROW מבית סאפ

SAP GROW היא מערכת ה-ERP בענן של סאפ לעסקים בצמיחה ● הידע והניסיון של אברא בשילוב עם המערכת החדשה של סאפ יאפשרו לחברות בינוניות וגדולות להטמיע מערכת לניהול תהליכי ליבה ארגוניים בתוך חודשים ספורים

עופר מילבסקי, מנכ"ל סאפ ישראל.

אברא, שותפת Gold של סאפ בישראל, נבחרה על ידי סאפ להפיץ ולהטמיע את SAP GROW – מערכת ה-ERP  בענן שלה. לפי החברות המערכת "מהווה בשורה משמעותית למגזר ארגוני ה- Mid Market high growth enterprises בישראל, המבקשות לעבור ולהשתדרג לניהול ERP  מודרני מבוסס בינה מלאכותית בענן, במהירות ובסטנדרטים הבינלאומיים הגבוהים ביותר". 

כבר כיום, אברא היא אחת השותפות הבכירות של סאפ בישראל, והיא מטמיעה ומובילה יישומים ארגוניים בענן של סאפ. אברא מיישמת בין היתר את פתרון ה-CRM המתקדם של סאפ – SAP Sales & Service Cloud. כעת, עם הכרזה על השותפות החדשה, מהדקת אברא את שיתוף הפעולה עם סאפ גם לעולם ה-ERP בענן. 

SAP GROW הוא פתרון מבוסס ענן ציבורי, שפותח כדי לגשר על הפער שבין צמיחה מהירה בארגונים למורכבות תפעולית. הפתרון מעניק לעסקים גדולים ובינוניים גישה לידע שנצבר ב-סאפ לאורך 50 שנה, המתורגם לשיטות עבודה מודרניות ומוגדרות מראש ליישום מהיר של המערכת, הניתנות לאימוץ מיידי. הפתרון כולל טכנולוגיות חדשניות כמו בינה מלאכותית ופונקציות אוטומציה מתקדמות, המאפשרות לארגונים להחליף מערכות מיושנות (Legacy) המעכבות את צמיחתם, ולהשיג התייעלות וחיסכון בעלויות בכלל הארגון. 

הייחודיות של הפתרון החדש שתציע אברא טמונה ב-Scalability שלו: בעזרת מומחי התוכן והטכנולוגיה של אברא, ניתן יהיה ליישם תהליכי ליבה ראשונים בתוך חודשים בודדים, להגדיל את היקף השימוש במערכת ולהוסיף תהליכים נוספים צעד אחר צעד, ללא הגדלת המורכבות המערכתית.

"עם SAP GROW, אנחנו מעניקים 'כרטיס כניסה' לעולם המחר"

אבי שטיינהוף, EVP פתרונות סאפ באברא, מסר: "הבחירה של סאפ באברא ליישום הפתרון בישראל היא הבעת אמון ביכולת הביצוע וההבנה העסקית באברא של צרכי השוק, ובשילוב ההכרה של סאפ במומחי הידע התהליכי והאפליקטיבי באברא. השילוב של פתרון ERP מתקדם עם פתרון CRM אינטגרטיבי, מאפשר לאברא לספק ללקוחות פתרון מקצה לקצה. כיום, עסקים צומחים לא יכולים להרשות לעצמם פרויקטי IT שנמשכים שנים. עם SAP GROW, אנחנו מעניקים להם 'כרטיס כניסה' לעולם המחר. זהו פתרון ענן גמיש, מהיר ובעל מודל עלויות צפוי, המאפשר התייעלות מקסימלית שמאפשרת להם בתורה להתמקד במה שהם עושים הכי טוב: לצמוח". 

לדברי עופר מילבסקי, מנכ"ל סאפ ישראל: "פעילות סאפ באברא זוכה להצלחה גדולה בשנים האחרונות, בעיקר בתחום ה-CRM. על בסיס ניסיוננו הטוב עם אברא ושביעות הרצון של הלקוחות, אנו שמחים להרחיב את שיתוף הפעולה בין החברות ולהעניק לאברא ידע ויכולות להטמעת פתרון ה-ERP בענן מבית סאפ. הפתרון מנגיש לעסקים בצמיחה, וכן לעסקים בינוניים וגדולים, את ה-Best Practices המוכחים של סאפ, ומציע פונקציונליות עשירה, נוחות שימוש, תחזוקה קלה, גמישות ומדרגיות יוצאות דופן".

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים