עופר פרפרי מונה לדירקטור אבטחת מידע וסייבר ול-CISO של הסוכנות היהודית

עופר פרפרי, דירקטור אבטחת מידע וסייבר בטקיוניטי ו-CISO של הסוכנות היהודית.

עופר פרפרי מונה לתפקיד לדירקטור אבטחת מידע וסייבר בטקיוניטי (TechUnity) ול-CISO של הסוכנות היהודית לארץ ישראל. במסגרת תפקידו יוביל פרפרי את פעילות הסייבר של החברה עבור הסוכנות היהודית והחברות הבנות שלה, לצד קידום טכנולוגיות חדשניות בתחומי אבטחת מידע, ענן ובינה מלאכותית.

לפרפרי ניסיון של כ-20 שנה בעולמות הטכנולוגיה והסייבר. במשך 11 שנים שירת ביחידה הטכנולוגית של אמ״ן (81) בתפקידים מגוונים בתחום תשתיות המחשוב ותמיכה מבצעית, בהמשך כשלוש שנים במערך הסייבר הלאומי וחמש שנים בחברת הסייבר סיידרו (CYDERO) ובתפקידי CISO as a service במספר חברות במגזרים מגוונים.
במקביל לפעילותו המקצועית, פרפרי מסייע לסטארט-אפים צעירים בתחומי הסייבר והטכנולוגיה, ומשמש מנטור במיזמים חדשניים. הוא מחזיק בשורה ארוכה של הסמכות בינלאומיות – CISO, CIO, Director, DPO  ובדרך גם CAIO.

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים