סלקום תומכת בגיוסם לצה"ל של מתנדבים מעמותת יד לילד המיוחד

במסגרת תמיכתה בתוכנית "גדולים במדים" של העמותה, ערכה החברה טקס גיוס ל-11 צעירים מתנדבי העמותה, ששובצו ליחידת חושן באגף התקשוב

אלי אדדי - מנכ"ל סלקום, האלוף במיל' גבי אופיר - יו"ר עמותת יד לילד המיוחד, הרב מנדי בליניצקי - מנכ"ל העמותה, יחד עם הצעירים המתגייסים המתנדבים.

סלקום, המאמצת את תוכנית "גדולים במדים" של עמותת יד לילד המיוחד, ערכה טקס גיוס ל-11 צעירים המתנדבים ל-"יחידת סלקום" שביחידת "חושן" באגף התקשוב, האמונה על הפעלה מבצעית של מערכות ורשתות התקשורת והנתונים הצה"ליות.

החיילים החדשים, עצמאיים בתפקודם ובעלי יכולת חשיבה לוגית-אנליטית, ישרתו בתפקידים טכנולוגיים שונים ביחידה, וגיוסם ייתמך על ידי סלקום.

אלי אדדי, מנכ"ל סלקום, אמר: "כחברה הכי ישראלית שיש וכספק התקשורת של צה"ל, אנחנו גאים לתמוך בתוכנית 'גדולים במדים' בעת הנוכחית יותר מתמיד. הפרויקט הזה ממחיש שכל אחד יכול להירתם ולתרום את חלקו לצבא העם ולתת מעצמו למען המדינה".

האלוף במיל' גבי אופיר, יו"ר עמותת יד לילד המיוחד: "צה"ל הוא הצבא היחיד בעולם הפותח את שעריו בפני צעירים עם יכולות אחרות. זוהי גאווה גדולה לכל מדינת ישראל שאלו מפקדיה, ותודה לחברה עסקית וציונית כמו סלקום שמאמצת אותם אל ליבה".

סא"ל ע', רע"ן ביחידת חושן של אגף התקשוב: "אני שמח לקבל היום ליחידת חושן את החיילים החדשים בצה"ל. הם מביאים איתם את הרוח החיה של העם היהודי בארץ ישראל ומסייעים לספינה הישראלית-יהודית להמשיך להפליג למרחקים ארוכים. בשיתוף פעולה הדוק עם חברת סלקום אנחנו מביאים את הטכנולוגיה המתקדמת והרוח הישראלית החזקה, ובשילוב מנצח בין כולם אנחנו יודעים שאף אויב לא יוכל לעמוד בפנינו".

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים