דן גרסטנפלד, אינטרטים: הרשת תציל עסקים ממשברים כלכליים

הרשת יכולה להוות לעסקים כלי שבאמצעותו הם יוכלו לעבור את המשבר הנוכחי בשלום, ואף להינצל ממשברים דומים בעתיד - אמר גרסטנפלד בכנס האינטרנט SphinnCon Israel, שהתקיים בירושלים ● הכנס כלל מספר מסלולים: יסודות הקידום, בניית לינקים, קידום ממומן, קידום אתרים לוקאלי בישראל, ניהול מוניטין ברשת, קידום באמצעות רישות חברתי ואנליזות ● כמו כן, כלל הכנס שלוש "קליניקות" שבהן ניתן היה להיוועץ עם המומחים בהקשר של קידום אורגני, איכות הלינקים הנכנסים ושיפור מודעות פרסום

200 מומחי קידום אתרים ושיווק באמצעות רשתות חברתיות עלו אתמול (א') לרגל לירושלים להשתתף בכנס האינטרנט SphinnCon Israel, שהתקיים בבית הספר הגבוה לטכנולוגיה בעיר (מכון לב). כנס זה התקיים בפעם השנייה בישראל. הכנס נועד למומחי אופטימיזציה ושיווק באמצעות קידום אתרים (SEO) ורשתות חברתיות (SMO), ואורגן על ידי חברת SMX Search Marketing Expo האמריקנית, העורכת כנסים דומים בכל רחבי העולם.

דן גרסטנפלד מחברת אינטרטים שירותי תוכן ומרצה בבית הספר הגבוה לטכנולוגיה אמר בכנס, כי הרשת יכולה להוות לעסקים כלי שבאמצעותו הם יוכלו לעבור את המשבר הכלכלי הנוכחי בשלום, ואף להינצל ממשברים דומים בעתיד.

את הכנס, שבו השתתפו מומחים מהארץ ומחוץ לארץ, הנחה מומחה ה-SEO והבלוגר האמריקני בארי שוורץ, שארגן את הכנס הקודם בארץ. שוורץ הינו העורך האחראי של Search Engine Roundtable ונשיא חברת RustyBrick, העוסקת בפיתוח אינטרנטי. מרצה נוספת הייתה ונסה פוקס, בכירה לשעבר בגוגל (Google), שספרה, Marketing in the Age of Google, עומד לצאת לאור בשבועות הקרובים.

הכנס כלל מספר מסלולים: יסודות הקידום, בניית לינקים, קידום ממומן, קידום אתרים לוקאלי בישראל, ניהול מוניטין ברשת, קידום באמצעות רישות חברתי ואנליזות. כמו כן, כלל הכנס שלוש "קליניקות" שבהן ניתן היה להיוועץ עם המומחים לגבי דילמות ספציפיות בהקשר של קידום אורגני, איכות הלינקים הנכנסים ושיפור מודעות פרסום. תומר חונן, אסטרטג איכות חיפוש בגוגל העולמית, דיבר על הפעולות שאותן יש לנקוט על מנת להתגונן מפני האקרים וספאמרים וכדי להימנע מפריצה או משתילת תוכנה זדונית באתר – מצב שעלול להשפיע על האינדוקס שלו בגוגל. גרסטנפלד הציג כלים להיערכות ברשת למשברים שיווקים עסקיים וניתח Case Study של התנהגות חברות באינטרנט לאחר שחוו משבר. נציג חברת קומפיוקול הישראלית דן בכלי אנליזה שנועדו לבחון ולנתח את ביטויי החיפוש השונים, במטרה לסייע בבחירת ביטויים המתאימים ביותר למוצר או לשירות אותו מעוניינים לשווק תוך מיקסום ההחזר על ההשקעה.

בית הספר הגבוה לטכנולוגיה בירושלים, שאירח את הכנס, הינו מוסד להשכלה גבוהה המשלב לימודים אקדמיים יישומיים עם לימודי תורה במתכונת ישיבה לבנים ובמתכונת מדרשה לבנות. הוא מציין בימים אלה 40 שנים להיווסדו, ולומדים בו כיום כ-3,000 סטודנטים. לבית הספר הכרה מלאה מהמועצה להשכלה גבוהה, ופועלות במסגרתו 11 מגמות לימוד.

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים