AI לתעשיית הגיימינג: סט נחשפת עם גיוס של 15 מיליון דולר
החברה, שנוסדה ב-2022, סיימה סבב A, בהובלת בסמר ● באמצעות הפתרון שלה, חברות גיימינג כמו פלייטיקה ויוניטי יוצרות באופן אוטומטי סרטוני וידיאו שיווקיים ותוכן אינטראקטיבי שמותאם למשחקים

עוד חברת AI ישראלית נחשפת היום (ד') – והפעם כזאת שמציעה בינה מלאכותית לתעשיית הגיימינג. מדובר בסט (Sett), ש-"יוצאת לעולם" לאחר סבב גיוס A בהיקף של 15 מיליון דולר. עד כה גייסה החברה 27 מיליון.
הגיוס הובל על ידי אחת הקרנות הבולטות בהשקעות שלה בארץ – בסמר האמריקנית. הקרן, בסמר ונצ'ר פרטנרס בשמה המלא, הייתה חלק מהסבב לצד קרנות נוספות, בהן Saga VC ,F2 Venture Capital ו-Vgames, ומשקיעים בעולם הגיימינג.
סט הוקמה ב-2022 על ידי עמית כרמי, מנכ"ל החברה, ויוני בלומנפלד, סמנכ"ל הטכנולוגיות שלה – שניהם בוגרי 8200. על לקוחותיה נמנות כמה מחברות הגיימינג המובילות בעולם, לרבות פלייטיקה, זינגה סופרפליי ויוניטי. כספי הגיוס ישמשו את החברה להכפלת מספר העובדים שלה ולהאצת האוטומציה של הפלטפורמה שהיא פיתחה.
הפתרון של סט מאפשר לחברות גיימינג ליצור באופן אוטומטי סרטוני וידיאו שיווקיים ותוכן אינטראקטיבי שמותאם למשחקים. התוצרים כוללים פרסומות אינטראקטיביות, סרטוני פרסום ממוקדים ותכנים המשולבים במשחק עצמו. בחברה אומרים שהפלטפורמה שלה משתמשת בדאטה שהיא צברה בקמפיינים קודמים, מפעילות של מתחרים וממגמות צרכנים בשוק, ובכך מספקת תוכן מותאם אישית ותשואה גבוהה. הייחוד של סט, מצוין בהודעתה, הוא היכולת שלה לייצר וריאציות מגוונות מאפס, ולא רק שינויים מינוריים על אותה תבנית. "בזמן שפתרונות אחרים מציפים את השוק עם מאות וריאציות שונות של אותו התוכן, המערכת של סט מנסה רעיונות שונים וחדשים לגמרי, ומחדדת אותם על פי ביצועים וביקורות – עד למציאת הקונספטים המנצחים. בצורה הזו, סט חוסכת לחברות הגיימינג פי 15 בזמן ופי 25 בעלויות ההפקה לעומת יצירת תוכן ידנית", נכתב בהודעה.
כרמי אמר כי "בימינו, האתגר האמיתי הוא לא לבנות משחק מובייל – אלא לבנות סביבו עסק מצליח. עלויות הרכישה מזנקות, התחרות נהיית יותר ויותר קשה, והקרב האמיתי אינו רק בפיתוח, אלא גם ביכולת לחדש, לצמוח ולהיות רווחיים לאורך זמן. המפתח להצלחה טמון בתוכן ייחודי ומותאם בכל שלב – מהשגת משתמשים ועד למונטיזציה. סוכני ה-AI שלנו מאפשרים לחברות הגיימינג לעשות את מה שבעבר נראה בלתי אפשרי: ליצור ולבצע אופטימיזציה לתוכן דינמי – ולהקדים תמיד את השוק בצעד אחד. בשנה האחרונה צמחנו פי 10 רק באמצעות 'מפה לאוזן', וזו ההוכחה הטובה ביותר עד כמה התעשייה זקוקה לפתרון שלנו".
תגובות
(0)