נובי סקיוריטי מינתה את נטע רגר דן לסמנכ"לית מוצר
חברת הסייבר נובי סקיוריטי (Novee Security) מינתה את נטע רגר דן לתפקיד סמנכ"לית מוצר (VP Product). בתפקידה החדש, תוביל רגר דן את אסטרטגיית המוצר, עם דגש על פיתוח פלטפורמת AI Agents של החברה, המבצעת בדיקות חדירה אוטונומיות (AI Red Teaming) לאיתור כשלי אבטחה מורכבים.
רגר דן מביאה עמה למעלה מעשור של ניסיון בהובלת מוצר ודאטה בחברות טכנולוגיה, עם התמחות במוצרי סייבר מורכבים. בשבע השנים האחרונות כיהנה בתפקידי מפתח ב-Medigate ובקלאורטי (Claroty). ב-Medigate, אליה הצטרפה בשלביה הראשונים, הייתה שותפה לבניית המוצר ועיצוב קטגוריית ה-Healthcare IoT. לאחר הרכישה על ידי קלאורטי, קודמה רגר דן ל-Senior Director of Product Management והובילה את קבוצת המוצר של פלטפורמת xDome, המעניקה פתרון הגנה לרשתות מורכבות של ארגוני תשתיות קריטיות. את דרכה המקצועית החלה כ-Product Analyst ב-Wix. היא בעלת תואר שני (M.Sc) בהנדסה תעשייה וניהול מאוניברסיטת תל אביב.
נובי סקיוריטי הוקמה בשנת 2025 על ידי עידו גפן, המנכ"ל, גון חלמיש, ה-CPO, ועומר נינבורג, ה-CTO, והשלימה סבב גיוס של 51.5 מיליון דולר בתוך ארבעה חודשים בלבד ממועד הקמתה.












תגובות
(0)