מטריקס ו-יבמ חגגו שותפות חדשה בתחום המיינפריים

מימין לשמאל: ירון רז - סמנכ"ל בכיר במטריקס; שי בנאים - מנכ"ל יבמ ישראל; מוטי גוטמן - מנכ"ל מטריקס; ואורי חייק – סמנכ"ל הטכנולוגיות של יבמ ישראל.

חברת יבמ (IBM) בחרה באחרונה במטריקס כמפיצה למחשבי המיינפריים שלה בישראל. את פעילות מכירת ושיווק מחשבי המיינפריים של הענק הכחול יבצעו מטריקס טנגרם ומטריקס אינטגרציה ותשתיות.

לרגל השותפות החדשה, ערכו באחרונה מטריקס ו-יבמ ישראל אירוע השקה חגיגי, בהשתתפות המנכ"לים של שתי החברות: מוטי גוטמן, מנכ"ל מטריקס, ושי בנאים, מנכ"ל יבמ ישראל.

באירוע, לצד ההכרזה על השותפות וברכות המנכ"לים, הוצג הדור הבא של מחשבי המיינפריים – IBM z17 ו-LinuxONE – מהשרתים המבוקשים בעולם. למחשבים המתקדמים יכולות חזקות בתחומי אבטחת המידע, התאוששות מאסון, ביצועים, יכולות ניהול באמצעות AI ויכולות הרצת יישומי בינה מלאכותית במנעד רחב של תעשיות, החל מניהול שירותי צ'טבוט, דרך תמיכה באנליזה של צילומים רפואיים ועד לסיוע בהפחתת גניבות ברשתות קמעונאיות.

בנאים, מנכ"ל יבמ ישראל, אמר באירוע: "למטריקס ו-יבמ שותפות ארוכת שנים במגוון תחומים. אנו שמחים למנות את מטריקס, כמפיצת הדור הבא של מחשבי המיינפריים של יבמ. הפריסה של מטריקס בשוק הישראלי היא נרחבת בארגוני האנטרפרייז, ואנו סמוכים ובטוחים כי החדשנות שמביא איתו הדור הבא של מחשבי המיינפריים – בתחומים של ביצועים, יציבות, אבטחת מידע ויכולות AI גבוהות – תזכה לביקוש רב".

גוטמן, מנכ"ל מטריקס, אמר: "אנו מודים ל-יבמ על הבחירה במטריקס להפצת מחשבי המיינפריים בישראל. למטריקס ניסיון נרחב ועל לקוחותינו נמנים הארגונים הגדולים והמרכזיים במשק הישראלי, שמהווים קהל יעד טבעי לאימוץ הדור הבא של מיינפריים. הטכנולוגיה החדשה של יבמ לא רק מרחיבה את הגבולות של מערכות מידע קריטיות, אלא ממצבת את הפלטפורמה כקפיצת דרך לעידן הבינה המלאכותית הג'נרטיבית בצורה מאובטחת, שקופה ומהימנה. מטריקס ו-יבמ נהנות משיתוף פעולה ארוך שנים, במגוון של ערוצי פעילות. אני רוצה להודות ל-יבמ על הבעת האמון לאורך השנים ועל הרחבת הפעילות המשותפת. אני צופה שהיא תביא לצמיחה נוספת של שתי החברות".

דיילי ציפי צפתה, נצפתה וחזרה עם תמונה

תגובות

(1)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים