אילון מאסק ובת זוגו, שיבון זיליס – כבר לא
לטענת זיליס, מאסק נפרד ממנה ללא התראה ● אולם, מאהבת לשעבר של מאסק טענה שהפרידה ביניהם הייתה צפויה ● למרות המהלך, זיליס צפויה להמשיך לשמש כבכירה באחת החברות שלו - נוירלינק
שיבון זיליס ואילון מאסק כבר לא. לאחר כמה שנים של זוגיות וארבעה ילדים משותפים – מתוך ה-14 של מאסק – זיליס הודיעה באחרונה בפוסט ב-X (איך לא) שהסיפור ביניהם נגמר. זאת, לאחר שלדבריה, האיש העשיר ביותר בעולם עזב אותה ללא התראה מראש.
"קשה לעבור מאהבה לשחרור בתוך שבוע, בלי אזהרה, אבל זה מה שקורה", כתבה זיליס, והוסיפה: "אני פגועה, אבל יש לי רגשות עמוקים ל-E (לאילון – צ"ק) ותמיד ארצה שיהיה מאושר. בהצלחה, אילון, לעולם יש מזל שיש לו אותך".
ההודעה הייתה מפתיעה למדי, כי רק באחרונה הצהירו השניים באופן פומבי שהם אוהבים האחד את השני.
המאהבת לשעבר מתערבת
מי שהחליטה להתערב בסיפור, ולהוסיף פרטים, היא אשלי סט. קלייר, מאהבת לשעבר של מאסק ואמא לאחד מילדיו. לטענתה, הפרידה של מאסק מזיליס לא קרתה בהפתעה, וההתקררות ביחסים בין השניים הייתה ברורה כבר לפני יותר מחודש.
כך או כך, למרות סיום היחסים הרומנטיים ביניהם, זיליס, מיליונרית בפני עצמה, אמורה להמשיך לעבוד עם מאסק, גם אם השניים יפסיקו לעקוב זה אחר החשבונות של זו ברשתות החברתיות.
מאסק, שכינה את זיליס בעבר כמנכ"לית שלו וכיועצת קרובה – כינויים שאינם בדיוק רומנטיים – נפגש עימה ב-2016, לאחר שהצטרפה ל-OpenAI. משם היא עברה די מהר לשמש כדירקטורית תפעולית ומנהלת פרויקטים מיוחדים בנוירלינק, אחת מחברות הטכנולוגיה של מאסק, והיא מתכוונת להישאר בתפקיד הזה – לפחות נכון לעכשיו.
בעקבות הפרידה, משתמשים רבים העלו את השאלה: מיהי הבאה בתור בשרשרת בנות הזוג של מאסק?










תגובות
(0)