לראשונה בהיסטוריה שלה: אסוס מכריזה על זיכרון RAM למחשבים שולחניים
ROG DDR5 RGB Edition 20 יהיה זמין ביוני הקרוב ויוצע בערכה אחת בלבד: שתי יחידות של 24 גיגה-בייט ובסך הכל 48 גיגה-בייט
במסגרת חגיגות 20 השנה למותג המשחקים המוכר Republic of Gamers שלה, הכריזה אסוס, לראשונה בהיסטוריה שלה, על זיכרון RAM שמיועד למחשבים שולחניים. הזיכרון, שזכה לשם הרשמי ROG DDR5 RGB Edition 20, מוצע כעת בערכה אחת בלבד: שתי יחידות של 24 גיגה-בייט, ובסך הכל 48 גיגה-בייט, וזאת במחיר של כ-900 דולר, כשהערכה תושק ביוני הקרוב.
הערכה תומכת במצבי העבודה XMP של אינטל ו-EXPO של AMD, אבל היא תומכת גם במצב עבודה מיוחד בלוחות האם המודרניים ששייכים למותג המשחקים של אסוס. מצב זה, שמכונה ROG Mode ותלוי בבחירה שלו ב-BIOS של לוח האם, יאפשר להריץ את הזיכרון החדש במהירות גבוהה יותר.
במצב הרגיל הוא יפעל בקצב של 6000MT/s, עם תזמונים של 26-36-36-76 ובמתח עבודה של 1.45 וולט. במצב המיוחד המהירות תעלה ל-8000MT/s אבל במתח מעט נמוך יותר של 1.4 וולט ובתזמונים איטיים יותר של 36-48-48-110.
אסוס אינה מייצרת את הזיכרון הזה בפועל, אלא רק משווקת אותו תחת המותג ROG. לייצור בפועל אחראית ביווין, ובמקביל שולב בכל יחידה שבב ייעודי של הייניקס, שתפקידו לשמור על יציבות העבודה של הזיכרונות גם בעומסים כבדים יותר, בעיקר במשחקים, וכן לאפשר המהרה עבור מי שרוצה בכך.
ביווין היא גם אחת מ-14 יצרניות שישיקו בחודשים הקרובים מוצרי זיכרון, כולל אחסון, שיאושרו ויסומנו בהתאם כמאושרים לשימוש עם מוצרי ה-ROG של אסוס.











תגובות
(0)