אלעד מערכות תכשיר 120 ג'וניורים ב-2025
העובדים יוכשרו בקורסי הכשרה חדשים שהשיקה החברה לקליטתם - בתחומי דאטה, CRM ודיגיטל - ובסיומם יקלטו כחלק מעובדי החברה ● בנוסף אלעד מערכות פתחה סניף נשים חרדיות בירושלים

אלעד מערכות – חברת תוכנה מובילה שיצאה לאחרונה להנפקה – הכריזה על תוכנית גיוס של 120 עובדים חדשים למשרות ג'וניור.
ענבל סינמן, סמנכ"לית HR באלעד מערכות: "למרות שבשנים האחרונות יש דווקא מגמה הפוכה לגיוס טאלנטים ותיקים, כשלפי הנתונים בשטח, יותר מ-40% מהמגויסים בהיי-טק בשנת 2024 היו סיניורים, אנו מאמינים דווקא כי הם הדור הבא של המובילים בתחום הטכנולוגיה. הגיוס המאסיבי של ג'וניורים מאפשר לנו להמשיך ולפתח פתרונות חדשניים ופורצי דרך. לצורך כך, אנו משקיעים בקורסים ייעודיים להכשרתם. אנו מאמינים כי המועמדים שמתחילים את דרכם בתחום, הם בעלי תשוקה ועיניים חדשות, ולכן יכולים להביא זוויות רעננות לתחום לטובת לקוחותינו. כבר ברבעון הראשון של השנה גייסנו 50 ג'וניורים בתחומי הדאטה, CRM ודיגיטל".
תהליכי המיון והסינון כוללים שימוש בכלים טכנולוגיים מתקדמים, ובהם מערכות AI וכלי אוטומציה מתקדמים, היוצרים סריקות מדויקות של קורות חיים ושאלונים אינטראקטיביים בווידיאו. זאת לצד מבחנים מקצועיים ובדיקות אישיותיות. המועמדים שיעברו את המבחנים, יוכשרו בקורסים בעולמות דאטה אנליסט, או כמיישמי סיילספורס, מפתחי דינאמיקס או פאוור פלטפורם. עם סיום ההכשרה בקורסים, המשלבים ידע תיאורטי עם הכשרה מעשית, ישולבו המועמדים כעובדי אלעד מן המניין.
סניף נוסף בירושלים – ייעודי לנשים חרדיות
בנוסף, כחלק מתפישת העולם להעשיר את האקוסיסטם, פתחה החברה סניף נוסף בירושלים עבור נשים חרדיות. הסניף המותאם לאורח החיים החרדי. לדברי אלעד מערכות, גיוון והכללה בתעשיית ההיי-טק יכולים לסייע בשבירת חסמים ובמתן הזדמנויות ולהגביר את הצמיחה של ההייטק הישראלי.
דגן הלוי, מנכ"ל אלעד מערכות: "השקעה בהכשרה ופיתוח של עובדים מתחילים עוזרת ליצור צינור טאלנטים חזק. כך מובטחת אספקה רציפה של מקצוענים מיומנים שיכולים לצמוח לתפקידים בכירים יותר, להבטיח את הקיימות והצמיחה של החברה והתעשייה לטווח הארוך. כאשר תעשיית ההיי-טק מתפתחת, יש לעיתים פער בין הכישורים הנדרשים לכישורים הזמינים בכוח העבודה. הכשרת עובדים מתחילים מסייעת לגשר על הפער הזה ולהבטיח שכוח העבודה מצויד במיומנויות הנדרשות לעמוד בדרישות התעשייה ולהוביל לתעשיית היי-טק דינמית, כוללת וחדשנית יותר".
חברת אינטגרציה במקרה הטוב ותשאלו את החרדיות באיזה תנאים הן מועסקות. מה המשכורת וכמה עובדות יש בחדר.