תוכן פרסומי
ראשי » חדשות » Daily Startup » פחות מתוק, יותר בריא – הסטארט-אפ בטר ג'וס זכה בתחרות סטארט-אפים בתחום הפודטק

פחות מתוק, יותר בריא – הסטארט-אפ בטר ג'וס זכה בתחרות סטארט-אפים בתחום הפודטק

בתחרות "Start Up On The Grill" שקיימה רשת היזמות והחדשנות אופן-ואלי במתחמה שביוקנעם, זכתה חברת הסטארט-אפ אופן ג'וס, אשר פיתחה טכנולוגיה ייחודית להורדת אחוזי סוכר במיצים טבעיים

מאת 13 בינואר 2020, 13:56 א+ / א- הדפסה הדפסה
פייסבוק טוויטר ווטסאפ פינטרסט לינקדאין דוא״ל

כמה ימים לאחר שנכנסה לתוקפה מהפכת סימון המוצרים בארץ, קיימה רשת אופן-ואלי, המתמחה בעולמות היזמות והחדשנות, תחרות סטארט-אפים העוסקים בתחום הפודטק.

הזוכה במקום הראשון היא חברת בטר ג'וס, שהוצגה על ידי מייסדה ערן בלצ'ינסקי, שגרף מחמאות רבות על הפתרון שפיתחה החברה להפחתת סוכרים, כגון סוכרוז, פרוקטוז וגלוקוזה – מכל סוגי מיצי הפירות, ולהפוך אותם לסיבים תזונתיים בריאים ולסוכרים חיוביים מבחינה בריאותית. התהליך, על פי בלצ'ינסקי,  אינו משפיע על ריח או טעם המיץ, למעט הפחתת המתיקות. בנוסף, מאפשרת הטכנולוגיה לכל יצרן לווסת את רמת הסוכר שברצונו להפחית מן המיץ הטבעי.

לגמר, שנערך במתחם יוקנעם של הרשת, העפילו שלוש חברות, שניתנה להן הזדמנות מיוחדת להציג את פעילותן בפני משקיעים בינלאומיים, בכירים בתעשייה ויזמים נוספים, שקיבלו מצידם הצצה לפיתוחים הטכנולוגיים המעניינים ביותר בתחום.

שופטי התחרות היו: גלי ארצי, סגנית נשיא לחדשנות ולנושאים רפואיים, פרוטרום; מיכל דריימן, שותפה בקרן JVP; אמיר זיידמן, סמנכ"ל פיתוח עסקי בדה קיטצ'ן, שטראוס; הוד ינובר, מנהל טכנולוגיה וחדשנות, תנובה; סהר יזדנפור, מנהל תחום פודטק, מכון הייצוא; שרי קמפ, סמנכ"לית פיתוח עסקי, טרנדליינס אגטק; נוגה סלע שלו, סמנכ"לית פיתוח עסקי, פרש סטארט; רועי טל, מנהל יחידת פועלים היי-טק צפון; אורן שרון, שותף, ש. פרידמן; אופיר דובובי מייסד שותף, אופן-ואלי; שירי גרין אלגביש, מנכ"לית אופן-ואלי ועדי שחף, מנהלת קהילת אופן-ואלי.

בסופו של דיון סוער, נימקו השופטים את בחירת  בהענקת המקום הראשון לחברת סטר ג'וס בכך, שהמוצר פורץ הדרך שלה הציג, לדבריהם, פתרון לאחד האתגרים המשמעותיים ביותר שעמם מתמודד שוק המזון העולמי. הם ציינו, כי "הפתרון שהציגה החברה הזוכה עתיד לחולל שינוי משמעותי מאוד בשוק המיצים הטבעיים, וביכולת של החברות היצרניות, לספק לצרכנים מוצר בריא ואיכותי יותר, במחיר שפוי, ומבלי להתפשר על טעם".

שופטי התחרות. גלי ארצי, פרוטרום, מיכל דריימן, קרן JVP; אמיר זיידמן, שטראוס; הוד ינובר, תנובה; סהר יזדנפור, מכון הייצוא; שרי קמפ, טרנדליינס אגטק; נוגה סלע שלו, פרש סטארט; רועי טל, היי טק צפון; אורן שרון, ש.פרידמן; אופיר דובובי, אופן ואלי,שירי גרין אלגביש, אופן-ואלי; עדי שחף, מנהלת קהילת אופן-ואלי. צילום: יח"צ

גרין אלגביש ציינה, כי "ענף הפודטק הוא אחד הענפים המתפתחים והמרתקים ביותר בשנים האחרונות. המטרה שלנו היא לקדם ולתמוך בסטארט-אפים שמביאים ערך עצום הן לתעשייה והן לאוכלוסייה כולה. בטר ג'וס היא דוגמה נהדרת לחברה כזו. היכולת שלנו לחבר בין יזמים מוכשרים ומשקיעים מהשורה הראשונה עוזרת להמשיך ולפתח את האקוסיסטם הייחודי שאנו בונים באזורים המרוחקים ממוקד העשייה היזמי במרכז, והמנצלים את מכלול המשאבים שיש למדינת ישראל להציע לשם קידום החדשנות בעולם".

פחות מתוק, יותר בריא – הסטארט-אפ בטר ג'וס זכה בתחרות סטארט-אפים בתחום הפודטק Reviewed by on . כמה ימים לאחר שנכנסה לתוקפה מהפכת סימון המוצרים בארץ, קיימה רשת אופן-ואלי, המתמחה בעולמות היזמות והחדשנות, תחרות סטארט-אפים העוסקים בתחום הפודטק. הזוכה במקום הר כמה ימים לאחר שנכנסה לתוקפה מהפכת סימון המוצרים בארץ, קיימה רשת אופן-ואלי, המתמחה בעולמות היזמות והחדשנות, תחרות סטארט-אפים העוסקים בתחום הפודטק. הזוכה במקום הר Rating: 0

הגיבו