יעל מטמיעה מערכת ניהול מבוססת סיילספורס בארגון עובדי צה"ל

מערכת הניהול הדיגיטלית תאפשר ניהול שירותים וזכויות מהטלפון הנייד ● הפרויקט - שהחל לפני כמה שבועות וצפוי להסתיים לקראת מחצית 2027 - מוערך במיליוני שקלים

מימין לשמאל: בני עודי, רמ"ט ארגון עובדי צה"ל; וטל קיסליביץ', מנכ"ל יעל קלאודטק.

מומחי יעל (Yael) החלו בהטמעת מערכת ניהול בארגון עובדי צה"ל. זאת, כחלק מהמעבר של הארגון מתהליכים ידניים למערכות דיגיטליות מבוססות AI. המערכת מבוססת תשתית סיילספורס (Salesforce) ועליה התאמות ופיתוחים של יעל. 

הפרויקט החל לפני כמה שבועות וצפוי להסתיים לקראת מחצית 2027. היקפו הכספי של הפרויקט לא נמסר לפרסום, אולם גורמים בענף העריכו אותו במיליוני שקלים.

ארגון עובדי צה"ל, מארגוני העובדים הגדולים בישראל, עובר בימים אלה תהליך של טרנספורמציה דיגיטלית והפרויקט נערך במסגרתו. עם סיומו, עשרות אלפי עובדי וגמלאי הארגון יוכלו לנהל תהליכי שירות ומיצוי זכויות באמצעות הטלפון. תהליכים דיגיטליים חכמים, שינהלו נתונים ומידע על עובדים, יאפשרו לבצע את מרבית השירותים הארגוניים ישירות מהטלפון הנייד.

הפרויקט מבוסס על הפלטפורמה Salesforce Public Sector Solutions, שתהווה מערכת ליבה לניהול תמונת 360 מעלות של חברי ארגון עובדי צה"ל. זו כוללת חלוקת תקציבים מורכבת ומערך בדיקות זכאות, מבוסס מנוע חוקה (Business Rules Engine  – ר"ת BRE) גמיש. בנוסף, כולל הפתרון פורטל פנימי עבור עובדי וגמלאי ארגון עובדי צה"ל, המשקף בזמן אמת את הזכאויות השונות, סטטוס בקשות להטבות, מתנות, נופשים ועוד.

"המהלך הוא חלק מתפישת עול"ם שלם בכף היד"

"אנחנו מובילים תפישה ארגונית שתאפשר מהפכה של ממש בתהליכי מיצוי זכויות של עשרות אלפי עובדים וגמלאים", אמר בני עודי, ראש מטה ארגון עובדי צה"ל. "המהלך הוא חלק מתפישת עול"ם (ר"ת עובדים ללא מדים – מועדון ההטבות של ארגון עובדי צה"ל) שלם בכף היד".

עודי הוסיף כי "התהליכים יתנהלו בלא טפסים, בלא התרוצצות בין גורמים שונים ובשקיפות מלאה לאורך כל התהליך. אם בעבר נוהלה 'טופסולוגיה' מפרכת סביב בקשות למלגות, רישום לקייטנות ועוד, כל זה יתבצע בלחיצת כפתור – במהירות, ביעילות ובנגישות – דרך הנייד. כך גם בניהול תקציבי הרווחה, ניהול ההטבות, הקשר עם היחידות השונות, לרבות ניהול העמותה ומאות הוועדים הפועלים בארגון".

"הפרויקט לניהול תהליכים יאפשר לנו להעניק לארגון עובדי צה"ל את היכולות המאפשרות מעבר למודל שירות עצמי – שורה שלמה של שירותים שהופכים דיגיטליים ומנוהלים בפשטות", אמר טל קיסילביץ', מנכ"ל יעל קלאודטק (Yael-Cloudtech). "עובדי וגימלאי הארגון יוכלו להגיש בעצמם כל בקשה, לקבל כל סוג מידע ולנהל את הקשר עם הארגון, תוך קבלת עדכונים בזמן אמת ומעקב אחר סטטוס הטיפול בבקשתו. התהליך מחליף שיחות טלפון, מיילים, טפסים ידניים ובעיקר, חוסך משאבים אדירים", הבהיר קיסילביץ'.

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים