הגיעו לעשות שכל: כנסיית השכל סחפה את באי כנס נוטניקס
צוות הסניף הישראלי של ענקית מחשוב הענן נוטניקס (Nutanix) הוכיח השבוע, שוב, איך משלבים ביזנס ופלז'ר ברמה הגבוהה ביותר. קרוב ל-700 לקוחות, מנמ"רים ובכירים בתעשייה, לצד 16 שותפים עסקיים, גדשו את אולם אווניו לכנס השנתי של החברה, NEXT. on Tour Tel Aviv. האירוע הציג שואו טכנולוגי מרשים שכלל שישה ונדורים על הבמה ופאנל מרתק עם שלושה לקוחות מובילים במשק.
המנכ"ל, ניר הולנדר, חשף בפני מאות המשתתפים את הנוסחה להטמעת בינה מלאכותית על גבי תשתיות מחשוב יציבות ומאובטחות ומבלי להפוך אותה לנטל תקציבי.
אבל ללא ספק ה-שיא של האירוע נרשם דווקא בחלק האומנותי: הופעה חיה ומחשמלת של להקת כנסיית השכל, שהצליחה להרים את כל האולם על הרגליים. נצפו בקהל רוקדים ומפזזים: מנהלי מערכות מידע מובילים מכל המגזרים, שבשגרה מנהלים את הדאטה של החברות הגדולות בעולם, אבל הפעם שרו בעל פה ובאקסטזה את "תגידי שטוב".
דיילי ציפי צפתה, נצפתה, וחזרה עם תמונות

בפאנל בכנס נוטניקס. מימין לשמאל: שרון ישראלי, סמנכ"ל הטכנולוגיות (CTO) בסלקום ביזנס; יקי זאנו, משנה למנכ"ל ומנהל מערכות המידע (CIO) במנורה מבטחים; יניב כץ, מוביל תחום הנדסת התשתיות והפלטפורמות ב-נאייקס; ניר הולנדר, מנהל אזורי (MED) בנטניקס. צילום: ניב קנטור

כנס NEXT. on tour של נוטניקס. צילום: ניב קנטור
תוכן פרסומי
תוכן פרסומי
תוכן פרסומי
ידיעות מובילות
לעבוד עם בינה מלאכותית בבטחה – בלי אבאמא

ירון יהב מונה למנמ"ר קבוצת הנדל"ן BST

מיזם חינוכי על אוטיזם פוּתח לזכר נויה דן ז"ל, שנרצחה ב-7.10
פריצת דרך בממשלה: המנמ"ר שודרג לסמנכ"ל – וידווח ישירות למנכ"ל

"ה-AI כאן להישאר; אם לא נלמד לחיות איתה – נחטוף ממנה"







תגובות
(0)