דוד אתדגי מונה למנהל פעילות קוהסיטי ישראל

אתדגי, שהיה מנהל פעילות וריטאס בישראל מאז 2021, מונה לתפקיד החדש לאחר שקוהסיטי רכשה את תחום הגנת המידע של החברה

דוד אתדגי, מנהל פעילות קוהסיטי ישראל.

קוהסיטי מינתה באחרונה את דוד אתדגי למנהל הפעילות שלה בישראל. אתדגי, שהיה מנהל פעילות וריטאס בישראל מאז 2021, מונה לתפקיד החדש לאחר שקוהסיטי רכשה את תחום הגנת המידע של החברה.

חברת אבטחת המידע האמריקנית קוהסיטי הודיעה על הרכישה בפברואר אשתקד. העסקה, המוערכת בשלושה מיליארד דולר, יצרה ישות אבטחה משולבת בשווי של שבעה מיליארד. היא מסייעת לקוהסיטי להרחיב את עסקיה הבינלאומיים ולהגדיל את היצע האבטחה שלה.

קוהסיטי, שהמטה שלה יושב בקליפורניה, פיתחה תוכנה שמונעת על ידי בינה מלאכותית, ושעוזרת לארגונים לנהל את הנתונים שלהם ולהגן עליהם מפני איומי סייבר. החברה עובדת עם ענקיות טק לאימוץ של GenAI לטובת חיפוש ואחזור כמויות גדולות של נתונים. על לקוחותיה נמנות 85% מחברות הפורצ'ן 500, בהן סיילספורס, דלתא, בורסת נאסד"ק וברודקום. בסוף 2021 קוהסיטי תכננה הנפקה ראשונית, אך בחרה שלא להמשיך בהליך, בגלל המשבר הכלכלי.

וריטאס עוסקת בניהול ובהגנת נתונים כבר שלושה עשורים, ולה עשרות אלפי לקוחות ארגוניים, בהם רבות מחברות הפורצ'ן 500. היא החלה לפעול כחברה עצמאית ב-2016, כעשור לאחר שנרכשה על ידי סימנטק, ואחרי שזו מכרה את עסקי הגנת הנתונים הארגונית שלה לקבוצת משקיעים בראשות חברת ההשקעות הפרטית קרלייל. סכום העסקה היה גבוה – 7.4 מיליארד דולר במזומן, ולמרות זאת, מדובר בהפסד עבור ענקית אבטחת המידע, שכן היא קנתה את וריטאס תמורת 13.5 מיליארד.

קוהסיטי טענה כי לאחר השלמת האיחוד עם תחום הגנת הנתונים הארגונית של וריטאס, היא הפכה לספקית תוכנת הסייבר והגנת הנתונים הגדולה בעולם. מה שנותר מ-וריטאס אוגד בחברה נפרדת, חדשה, ארקטרה שמה, שתספק גיבוי והלימה לרגולציות בעולם הגנת הנתונים.

המטרה: לא לשלם דמי כופר

אתדגי, בעל ניסיון של כשלושה עשורים במכירות ופיתוח עסקי ב-IT הארגוני, שימש בעבר בתפקידים בכירים ב-HP ישראל.

הוא אמר עם מינויו כי "העולם מתמודד עם עלייה במתקפות הסייבר, ובישראל נרשם באחרונה גידול משמעותי במתקפות הכופרה על ארגונים. אנחנו מציעים גישה מבוססת AI להתמודדות עם אתגרים אלה. נביא את הבשורה שלנו לשוק המקומי. בעולם, לקוחות החברה לא משלמים ולו סנט אחד בשנה דמי כופר למתקפות כופרה – וזו המטרה גם כאן".

תגובות

(1)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים