קבלת פנים לראש מערך הדיגיטל הלאומי החדש, נתי כהן
הראש החדש של מערך הדיגיטל הלאומי, תא"ל (מיל') נתי כהן, נכנס אתמול (ד') לתפקידו, בטקס שהתקיים במעמד שר הכלכלה, ניר ברקת, מנכ"ל המשרד, מוטי גמיש, חברי ההנהלה והעובדים.
תא"ל (מיל') כהן, בעברו מנכ"ל משרד התקשורת והקשר"ר – קצין הקשר והתקשוב הראשי בצה"ל, מחליף בתפקיד את שירה לב עמי, שברקת בחר שלא להאריך את הכהונה שלה.
כהן אמר באירוע כי "מדינת ישראל נמצאת בעידן שבו הטכנולוגיה היא תשתית לחוסן הלאומי. כראש המערך הדיגיטל הלאומי נפעל לחיזוק הטכנולוגיות וביצור החוסן הדיגיטלי של המדינה, תוך שיפור מתמיד של השירות לאזרח ולמגזר העסקי, נקדם את הבינה המלאכותית ונתמודד עם אתגרי הסייבר".
השר ברקת בירך את כהן וציין שהוא "מביא עימו ניסיון מוכח בהובלת מהלכים לאומיים מורכבים, והוא האדם הנכון להוביל את מערך הדיגיטל הלאומי בשנים הקרובות".











תגובות
(0)