פייראיי – חגיגת סופשנה בטעם איטלקי

כמה "דקות" לפני החלפת הקידומת לעשור הבא של המאה ה-21 חגגה פייראיי את סיום השנה בסדנת בישול איטלקי במשק יעקובס בכפר הרואה, שהוזמנו אליה עובדי החברה ובני/בנות זוגם.

בשקט בשקט הם הזמינו גם את ציפי והבטיחו לה שיהיה טעים. הכינו לה סינר משובץ והפקידו בידיה את המצלמה כדי לתעד את הסדנה ואפילו ביקשו ממנה לנסות להעביר את הריחות והטעמים המדהימים.

בין טעימה לטעימה ולעוד טעימה, הצליחה ציפי גם לצלם כמה תמונות.

חייבים להכין בצק לפסטהף לא? מימין: דודו עקיבא, פריסייל  בפייראיי ישראל עם מאיר עמור, מנהל פעילות פייראיי בישראל. צילום: דפי יעקובס

צוות מנצח: עובדי פייראיי ובני/ות זוגם עם צוות ה-PR שמטפל בחברה בקו ישיר. צילום: דפי יעקובס

מימין, יסכה אדלר, בת זוגו של בני אדלר, מתן מימרן, אנליסט מודיעין בפייראיי ישראל, רומי נדלר, השפית מהבלוג רומינה קוצ'ינה, ויואל שוורצבורד, מנהל מכירות פייראיי ישראל. צילום: דפי יעקובס

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים