HP ישראל תעסיק 15 סטודנטים מצטיינים, במסגרת פרויקט כלל עולמי
הסטודנטים הנבחרים יעברו מסלול לימודי מיוחד, בן שמונה שבועות, שיתמקד בתחומי התוכן של עולם המכירות של HP ● בין המרצים בקורס יהיה יהושע בקולה, מנכ"ל HP ישראל ● בסיום הקורס, יוחתמו הבוגרים על חוזה עבודה בחברה ויועסקו בתפקידים מגוונים, כאשר בשנתיים הראשונות לעבודתם הם יוצמדו לאנשי מכירות בכירים
HP ישראל הודיעה, כי תעניק לסטודנטים מצטיינים אפשרות חד פעמית להתקבל לעבודה בה במסגרת פרויקט HP Univerity, שהושק על ידי החברה בשנה שעברה. הסטודנטים שיתקבלו לפרויקט יצטרפו ל-17 שהתקבלו לעבודה ב-HP במסגרתו אשתקד.
קליטת העובדים החדשים תיעשה במסגרת יישום מקומי של הפרויקט הכלל עולמי HP University 2010 . במסגרת הפרויקט, יתורו בכירי החברה במהלך החודשים הקרובים אחר מאות בוגרי אוניברסיטה מתחומי ההנדסה, הכלכלה ומנהל העסקים, ויזמנו אותם לסדרת מבחנים, ויבחרו 15 מהם.
הנבחרים יעברו מסלול לימודי מיוחד, בן שמונה שבועות, שנבנה על ידי ארגון הלמידה והפיתוח של HP העולמית, תוך התאמה לשוק הישראלי. הוא יתמקד בתחומי התוכן של עולם המכירות של החברה. המדריכים יהיו מנהלים בכירים ב-HP ישראל, בהם יהושע בקולה, מנכ"ל החברה, שאף יפקח על הפרויקט ויכוון את הליך פיתוח התכנים לקורס. במהלך תקופת ההכשרה תעניק HP לסטודנטים שישתתפו בפרויקט משכורת חודשית.
בסיום הקורס, יוחתמו הבוגרים על חוזה עבודה ב-HP ישראל ויועסקו בתפקידים מגוונים. במשך השנתיים הראשונות לעבודתם בחברה, הם יעבדו בצמוד לאנשי מכירות בכירים.
בקולה אמר, כי "15 בוגרי אוניברסיטאות עומדים לקבל את הזדמנות חייהם ולהתקבל ל-HP. ההצלחה של מחזור הראשון הייתה מעל המשוער, ולכן – אנחנו יוצאים בפרויקט חדש".












תגובות
(0)