יחידת עילית
חידוש עולמי ברוח ימי ה-iPad. מסלולי ההכשרה CISSP מועברים לראשונה בעולם על ידי iPad, כאשר לקהל המשתתפים במסלול ניתנים חומרי עזר נוספים על ידי "יחידת העילית בתחום אבטחת המידע הישראלי" - GSECTRA. ניצפה שני מימין: איל וינטרוב, אוחז בימינו את iPad המדריך
השבוע נפתחו מחזור 14 ו-15 של מסלולי ההכשרה הבין לאומיים למקצועני אבטחת מידע (CISSP) הבלעדיים של חברת GSECTRA באישור בלעדי של ISC2 ובשיתוף קבוצת אנשים ומחשבים. בין המשתתפים בקורס ניתן למצוא מנהלי אבטחת מידע, מנהלי פיתוח, ומנהלי QA של החברות המובילות במשק ובהן נטוויז'ן-013, נייס, ישראכארט, HP, בינת, !We, רשות השידור, בתי חולים ממשלתיים ופרטיים, גופי ביטחון וממשלה, SQLINK ועוד רבים אחרים.
איל וינטרוב, מנכ"ל GSECTRA, אמר כי "שיתוף הפעולה האסטרטגי עם קבוצת אנשים ומחשבים יעזור לקדם את אבטחת המידע בישראל ויאפשר ל-GSECTRA להגיע לקהל יעד נוסף ולשווקים חדשים".















רגע, מה זה אומר, שהמרצה הזאת היא גם מרדימה כמו שון האריס? רק בגרסא הישראלית?