תוכן שיווקי

לוג-און חוגגת

כ-500 עובדי לוג-און ומשפחותיהם, ספקי החברה, לקוחות וצוות ההנהלה הגיעו לאירוע ראש השנה של חברת לוג-און, שנערך בסינמה סיטי ● במרכז האירוע החגיגי עמדה הופעתה המצוינת של הקומיקאית הג'ינג'ית והאנרגטית אודיה קורן

05/09/2010 16:54

מאת בן לביא

כמו בכל חג, גם לקראת ראש השנה המתקרב, ערכה חברת לוג-און אירוע שכולו הנאה ופינוקים עבור עובדיה, לקוחותיה וספקיה. בטרם החל האירוע המרכזי של הערב, הוזמנו המשתתפים לבופה חלבי שכלל סלטים, טורטיות ממולאות בכל טוב וכריכים קטנים. מול המזנון החלבי הוצב אזור המתוקים שכלל עוגות משובחות, עוגיות וסלט פירות, והרבה יין. לאחר שחולק השי לעובדים נכנס הקהל לאולם, וכמו בכל חג עלו צמד המנכ"לים המשותפים של החברה, יוסי שגב וגיל מיגדן, על הבימה והודו לעובדים על המקצועיות והמסירות לחברה, וללקוחותיה, ולמאות יועצי לוג-און המוצבים אצל לקוחות האנטרפרייז וההיי-טק בשוק הישראלי.

"חצי השנה האחרונה התאפיינה בתגבור הפעילות שלנו מול לקוחות החברה ועובדיה בתחום הייעוץ", פתח שגב את הנאום המסורתי של אירועי החג של החברה. "פעילויות ניהול הלקוחות, האיתור והגיוס אוחדו לכדי מסגרת של תחום יועצים המנוהל על ידי שי גבע ותומר ויקנסקי, התארגנות שהביאה לשדרוג שיטות וכלי עבודה. תודה מקרב לב למחוללי שינוי זה. אני אף מלא הערכה ותודה על ניהול היועצים המתבצע נאמנה כבר מספר שנים על ידי מיקי פרוידנברגר ותומר ויקינסקי, שמפגינים מחויבות רבה לפתרונות ההולמים את צרכיהם של לקוחות החברה ולהצלחה של עובדיה. בתחום המוצרים, אני שמח לדווח, כי נמשכת תנופת המכירות של מוצרנו, וכולי תקווה כי בחציון הקרוב נוכל לדווח על עסקות חדשות ומרשימות. בתחום השותפות העסקית עם חברת יבמ, השלמנו תהליכי הסמכה ולימוד של מספר מוצרים, וכרגע אנו מתחילים בתהליכים של הצגת המוצרים בפני מספר לקוחות פוטנציאליים. בתחום הפרויקטים וההסבות ישנן מספר עסקאות המתבשלות על אש גבוהה, וסביר שנוכל להתחיל לדווח על סגירות ממש בקרוב".

גיל מיגדן, סקר את ההתקדמות ביחס למספר מוצרים מובילים של החברה. "אנו ממשיכים במאמץ החדירה של המוצר שלנו בתחום היהלומים לשוק בהודו, כמו גם הרחבת בסיס הלקוחות בארץ. מוצר ה-Quick Select for DB2, המאפשר את ייעול השימוש בבסיס הנתונים ומוביל לחיסכון במשאבי העיבוד, מעשה ידינו להתפאר, עומד במרחק של מספר ימים מהכרזה על מהדורה חדשה שנבנתה לאור לקחי המהדורה הראשונה. גם המוצר שלנו DPT, מערכת לניהול טבלאות ארגוניות, ממשיך לכהן כמוצר מפתח אצל הלקוחות שלנו. במקביל להמשך התמיכה  במוצר אנו ערוכים אף למתן מענה לצרכים עדכניים ומיוחדים של לקוחותינו".

עוד אמר מיגדן, כי בתחום התפעול הועמק יישום כלי ה-WF שלנו, לניהול התהליכים הארגוניים, ושודרגו חלק מתשתיות המחשוב. בטרם ירדו מהבמה, הודו צמד המנכ"לים המשותפים, לכל העושים במלאכה בחברה למומחים בתחום התכנות, הייעוץ, ניתוח המערכות, ניהול פיתוח ופרויקטים, טיפול בתשתיות ובדיקות תוכנה לטובת לקוחות החברה, וכן לאנשי המכירות, הגיוס, התחזוקה והמנהלה.

מיד אחר כך עלתה לבמה הקומיקאית אודיה קורן, עם המופע "סליחה שאני נושמת". אודיה, הג'ינג'ית האנרגטית, משקיפה על החיים מנקודת מבט של אישה המתקרבת לגיל 40 ומגלה להפתעתה, שמה שהבטיחו לנו זה לא בדיוק מה שקיבלנו. היא עוצרת לרגע בתחנות שונות בחייה ומביטה בהומור שנון על אירועים כמו לידה, גידול ילדים, נהיגה, טבע וזוגיות ותיקה, תוך שהיא שוזרת באירועים תופעות משעשעות המיוחדות למדינתנו הקטנה.

אירועים קרובים