תוכן שיווקי

MongoDB תציג לראשונה בישראל את גרסה 9.0 ואת כלי ה-AI

החברה תחשוף בכנס MongoDB.local בתל אביב את MongoDB 9.0, Atlas Infinite ו-Atlas Agent Engine ● האירוע יתקיים ב-2 בנובמבר ויתמקד בהעברת סוכני AI מפיילוט לייצור

11:28
MongoDB

MongoDB תקיים ב-2 בנובמבר בתל אביב את כנס MongoDB.local, שבמסגרתו תציג לראשונה בישראל את MongoDB 9.0 ואת כלי ה-AI החדשים שעליהם הכריזה באחרונה באירוע החברה בניו יורק. האירוע יתקיים החל מהשעה 10:00 באולם טראסק בנמל תל אביב, ויועד למפתחים ומפתחות, ארכיטקטים, מנהלי טכנולוגיה ומקבלי החלטות עסקיות.

לפרטים נוספים ורישום לאירוע אנא לחצו כאן

במרכז האירוע תעמוד השאלה כיצד עוברים משלב שבו סוכן AI עובד היטב בדמו או בפיילוט להפעלה שלו בסביבת ייצור ארגונית. לפי החברה, סוכנים כאלה צריכים לשמור הקשר לאורך זמן, לשלוף את המידע הנכון מתוך מערכות הארגון ולפעול תחת מנגנוני בקרה שמאפשרים לעקוב אחר הפעולות שביצעו והאישורים שקיבלו.

גרסה 9.0, תשתית גמישה יותר וסוכנים מבוקרים

אירוע MongoDB בתל אביב בשנת 2024

אירוע MongoDB בתל אביב בשנת 2024 צילום: מקסים דינשטיין

שלושת החידושים המרכזיים שיוצגו באירוע הם MongoDB 9.0, Atlas Infinite ו-Atlas Agent Engine. גרסה 9.0 כוללת שיפורי ביצועים ואבטחה, ולפי החברה מספקת תפוקה גבוהה של עד פי שניים ויכולות מורחבות לעבודה עם מידע מוצפן.

Atlas Infinite, שנמצאת בשלב Public Preview, נועדה להתמודד עם עומסים משתנים באמצעות הגדלה אוטומטית של המשאבים לפי הצורך. לפי MongoDB, המערכת מאפשרת לארגונים להתמודד עם שינויים בעומס בלי לשנות את קוד האפליקציה ולשלם בהתאם לשימוש בפועל.

Atlas Agent Engine, אף היא בשלב Public Preview, מיועדת להפעלת סוכני AI בסביבת ייצור. היא כוללת יכולות זיכרון ושליפת מידע, לצד מנגנוני בקרה ותיעוד שמאפשרים לעקוב אחר פעולות שמבוצעות על ידי בני אדם או סוכנים. המערכת מאפשרת גם להחליף מודל AI באמצעות שינוי הגדרה, בלי לבנות מחדש את סביבת העבודה כולה.

מהדמו לפרודקשן

אירוע MongoDB בתל אביב בשנת 2024

אירוע MongoDB בתל אביב בשנת 2024 צילום: מקסים דינשטיין

במהלך MongoDB.local Tel Aviv יוצגו החידושים האחרונים של החברה עבור ארגונים שפועלים בענן וגם עבור כאלה שמריצים את המערכות בסביבה שלהם. בתוכנית נכללים הדגמה חיה של Atlas Infinite, מושב שיעסוק בביצועים, אבטחה ועמידה בעומסים של MongoDB 9.0, ופאנל לקוחות שבו מנהלי טכנולוגיה ישתפו מניסיונם בהחלפת מערכות ותשתיות ותיקות.

האירוע יכלול גם דיון בשאלה מדוע מערכות AI שולפות לעיתים מידע שגוי וכיצד ניתן לשפר את הדיוק שלהן, לצד סדנאות מעשיות לבניית זיכרון לסוכני AI ולפיתוח באמצעות כלי הבינה המלאכותית של MongoDB.

לדברי גבריאלה כהן, סגנית נשיאת אזור ישראל, מדינות צפון אירופה ובנלוקס ב-MongoDB, "ארגונים בישראל, מבנקים וחברות פיננסים ועד סטארט-אפים, כבר מריצים פיילוטים של סוכני AI. עכשיו הם יכולים להעלות אותם לאוויר בלי לבנות הכל מחדש, ובלי להיות תלויים בספק אחד".

לפי החברה, יותר מ-2,000 מפתחים ומפתחות השתתפו בשנים האחרונות באירועי MongoDB בתל אביב. החברה פועלת בישראל מאז 2016, והצוות הישראלי שלה תומך בסטארט-אפים, בבנקים ובמגזר הציבורי.

 

אירועים קרובים