EMC רכשה את Kazeon המספקת פתרונות לגילוי מידע אלקטרוני
על פי EMC, הפתרון שמספקת החברה הנרכשת ירחיב את משפחת EMC SourceOne ויציע פתרונות לארכוב, גילוי מידע אלקטרוני ותאימות ● העסקה אמנם טרם נחתמה, אבל צפויה להיסגר ברבעון הנוכחי ● סכום הרכישה לא נמסר לפרסום
EMC הודיעה, כי רכשה את Kazeon Systems – חברה פרטית שהינה ספקית של תוכנה לגילוי מידע אלקטרוני (eDiscovery) לארגונים, ספקי שירותים משפטיים, ישויות ממשלתיות ומשרדי עורכי דין. החברות לא מסרו את סכום העסקה לפרסום.
מ-EMC נמסר, כי הפתרון של Kazeon ירחיב את משפחת הפתרונות EMC SourceOne ויציע פתרונות לארכוב, גילוי מידע אלקטרוני ותאימות.
העסקה אמנם טרם נחתמה, אולם היא צפויה להיסגר ברבעון הנוכחי. לדברי EMC, לא צפויה להיות לה השלכה מהותית על ההכנסות או על הרווח למניה של החברה בדו"חות הכספיים שלה לשנת 2009.
הרכישה הנוכחית היא השנייה של EMC ביומיים האחרונים. אתמול (ג') היא רכשה את FastScale – חברה לניהול מיטוב יישומים.












תגובות
(0)