ארה"ב: המשטרה עצרה מנהל בחברת תקליטים שסירב לפרסם בטוויטר על ביטול הופעת זמר נערץ
המשטרה הורתה על ביטול הופעתו של אליל הנוער ג'סטין ביבר, לאחר שאלפי מעריצות התגודדו במקום שבו היא הייתה אמורה להתקיים ● השוטרים חששו, כי המעריצות תיפגענה בשל הדוחק הרב שהיה במקום, והורו למנהל בחברת התקליטים של ביבר להודיע על ביטול ההופעה בטוויטר ● הוא סירב ונעצר, לאחר שלדברי המשטרה, הוא "סיכן חיי אדם במקום ציבורי, סיכן חיי קטינים והפריע לפעילות כוחות הביטחון בשמירה על הסדר הציבורי"
משטרת לונג איילנד שבמדינת ניו-יורק עצרה בסוף השבוע את ג'יימס רופו, מנהל בחברת תקליטים, לאחר שסירב לפרסם הודעה בטוויטר (Twitter) על ביטול הופעתו של אליל הנוער ג'סטין ביבר, שאמור היה להופיע בסוף השבוע האחרון בקניון מקומי ואף לחלק שם חתימות על אלבומו החדש. ההוראה לפרסם את הודעת הביטול נבעה מחשש של המשטרה, כי המעריצות שהתגודדו במקום ישברו את זכוכיות חלונות הראווה, יצרחו ויתפרעו, ובסופו של דבר, בשל הדוחק הרב שנוצר במקום – אף ייפצעו. או, אם להתייחס ללשון המשטרתית: "היה חשש שהן יתנהגו בחוסר צייתנות".
"ביקשנו את סיועו של רופו במטרה לפזר את ההתגודדות של אלפי המעריצות, וביקשנו ממנו לשלוח הודעה בטוויטר שלפיה ההופעה מבוטלת", נמסר מדוברות המשטרה. "מאחר שהוא לא שיתף עימנו פעולה, פעלנו תוך שהתייחסנו אליו כאל מי שמסכן חיי אדם במקום ציבורי, מסכן חיי קטינים ומפריע לפעילות כוחות הביטחון בשמירה על הסדר הציבורי".
במקביל, סמוך למועד מעצרו של רופו, קרה דבר מוזר: ציוץ פורסם בחשבון הטוויטר של ביבר עצמו, שבו נכתב, כי "הם לא נותנים לי להיכנס לקניון. אם לא תעזבו את המקום, אני ומעריציי ניעצר, כפי שאמרה לנו המשטרה כעת. אנא עזבו את המקום, ההופעה בוטלה". ציוץ נוסף של ביבר, שנשלח שלוש דקות מאוחר יותר, נשא את המסר שלפיו הוא מבקש שהמעריצות לא ייפגעו.












לא הבנתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יהיהיהיהיהיהיהיה
משטרת לונג איילנד שבמדינת ניו-יורק עצרה בסוף השבוע את ג'יימס רופו, מנהל בחברת תקליטים, לאחר שסירב לפרסם הודעה בטוויטר (Twitter) על ביטול הופעתו של אליל הנוער ג'סטין ביבר, שאמור היה להופיע בסוף השבוע האחרון בקניון מקומי ואף לחלק שם חתימות על אלבומו החדש. ההוראה לפרסם את הודעת הביטול נבעה מחשש של המשטרה, כי המעריצות שהתגודדו במקום ישברו את זכוכיות חלונות הראווה, יצרחו ויתפרעו, ובסופו של דבר, בשל הדוחק הרב שנוצר במקום - אף ייפצעו. או, אם להתייחס ללשון המשטרתית: "היה חשש שהן יתנהגו בחוסר צייתנות". "ביקשנו את סיועו של רופו במטרה לפזר את ההתגודדות של אלפי המעריצות, וביקשנו ממנו לשלוח הודעה בטוויטר שלפיה ההופעה מבוטלת", נמסר מדוברות המשטרה. "מאחר שהוא לא שיתף עימנו פעולה, פעלנו תוך שהתייחסנו אליו כאל מי שמסכן חיי אדם במקום ציבורי, מסכן חיי קטינים ומפריע לפעילות כוחות הביטחון בשמירה על הסדר הציבורי". במקביל, סמוך למועד מעצרו של רופו, קרה דבר מוזר: ציוץ פורסם בחשבון הטוויטר של ביבר עצמו, שבו נכתב, כי "הם לא נותנים לי להיכנס לקניון. אם לא תעזבו את המקום, אני ומעריציי ניעצר, כפי שאמרה לנו המשטרה כעת. אנא עזבו את המקום, ההופעה בוטלה". ציוץ נוסף של ביבר, שנשלח שלוש דקות מאוחר יותר, נשא את המסר שלפיו הוא מבקש שהמעריצות לא ייפגעו. לא קראתי את זה
חולה על גסטין ביבר!
מסכן אבל רק בגלל פרסום מה זה זה איזה מסכן רק בגלל פרסום. פרסום הרס לו את כל החייים ,כמעט. בקיץ-קץ:מסכן.
מה עצרו את ג'סטין ביבר? לא הבנתי!!
זה לא אופר למה אתם עוצרים אותוו אניי מתההה עלייוווווווווווווווווווווווווו אני גם חורשת עליווווווווווווווו מתה עליוווווווווווווווווווווווווווו
איזה מסכן הוא