הרמטכ"ל לשעבר, אביב כוכבי, יסייע לאנשי ונשות מילואים להפוך ליזמים
Xlerator18, שלב ההאצה של תוכנית היזמות הלאומית X Elite Impact18, שמטרתה להפוך את אנשי ונשות המילואים לדור הבא של היזמים בישראל, נערך השבוע ב-הימה ביפו העתיקה.
המנכ״ל והמייסד, מייק זילברג, הציג את חזון התוכנית, ולצידו נשאו דברים ונכחו מנטורים מרכזיים: הרמטכ״ל לשעבר, רא״ל (מיל׳) אביב כוכבי; תא״ל (מיל׳) ירון רוזן, סקאוט קרן A16Z; נועם ברדין, לשעבר מנכ״ל וייז (Waze) ובכיר בגוגל; ומייסדת קלטורה (Kaltura), מיכל צור שלו.
כוכבי הדגיש בדבריו כי ״האצת היזמות בקרב אנשים פרטיים ואנשי מילואים המכירים את צורכי הביטחון תקדם מאוד את יכולות מערכת הביטחון וצה״ל״. התוכנית, שזכתה במכרז רשות החדשנות ומשרד הביטחון, מלווה יותר מ-800 מילואימניקים/ות וכ-100 מיזמים – מתוכם, עשרה כבר גייסו, ופועלת משלב הרעיון ועד שלב ההזנקה, בעזרת קהילה של מאות מומחים ושותפים עסקיים מובילים, כגון פסגות אקווטי וברוקס קרת פיננסים.











תגובות
(0)