דרושים במגזר הביטחוני: מגינים ותוקפים בסייבר

"Cloud Escape; אפיקומן הסייבר": מפא''ת במשרד הביטחון ואגף התקשוב וההגנה בסייבר של צה"ל השיקו תחרות שנושאת פרסים בסך 35 אלף דולר

מומחה סייבר, ענן, DevOps וכו'...? צה"ל קורא לך, מותק.

מערכת הביטחון השיקה היום (ב') תחרות נושאת פרסים עם חידה בסייבר, שמטרתה היא איתור אנשים שמתמחים בתחום ולא יודעים זאת.

את התחרות השיקו חטיבת ההגנה בסייבר שבאגף התקשוב וההגנה בסייבר של צה"ל, בשיתוף מפא"ת שבמשרד הביטחון, ושמה הוא "Cloud Escape; אפיקומן הסייבר".

מאגף התקשוב נמסר כי "בעידן שבו עננים מאפיינים את המרחב הדיגיטלי המודרני נוצר מרחב הגנה חדש ומשמעותי בתחום הסייבר. אגף התקשוב משיק את התחרות על מנת לפתח כישרונות בתחום ולהעשיר את תפיסת ההגנה בממד הקיברנטי".

התחרות תבחן פוטנציאל לגיוס מועמדים מצטיינים, ויחולקו במסגרתה פרסים כספיים: למנצח.ת יוענק פרס בשווי 15 אלף דולר, הזוכה במקום השני ת.יקבל 10,000 דולר והמדורג שלישי ת.ילך לביתו עם 7,000 דולר. פרס נוסף, בסך של 3,000 דולר, יוענק לפתרון שחבר השופטים יכיר בו כ-"יצירתי ומעניין ביותר".

למי מועדת התחרות?

ההשתתפות בתחרות מיועדת לבעלי ניסיון רלוונטי בתחומי הענן, התשתיות, ה-Devops, הסייבר ואבטחת המידע. הנרשמים שהשתתפותם תאושר יקבלו ב-1 במרץ במייל שלהם את הקישור לתחרות עצמה. יצוין שהתחרות פתוחה רק לגולשים בישראל.

מצה"ל נמסר כי "בשנים האחרונות ממד הסייבר היה לזירת לחימה מתקדמת ומשמעותית. אגף התקשוב, באמצעות חטיבת ההגנה בסייבר, פועל על מנת לנטרל איומים במרחב הדיגיטלי ולסכל את האיום הבא – במטרה לשמור על ביטחונה של מדינת ישראל".

לדברי סא"ל ע', מוביל התחרות מטעם החטיבה, "בעידן הענן, שדה הקרב הדיגיטלי השתנה: הגבולות מטושטשים, הקצב מהיר והאיום מתפתח כל הזמן. כדי לנצח אנחנו צריכים מצוינות מקצועית וחשיבה יצירתית. אלה בדיוק התכונות שהתחרות נועדה לאתר ולטפח".

המתעניינים מוזמנים לפנות בכל שאלה למייל זה.

יצוין כי אגף התקשוב ומפא"ת לא לבד: מאז מחצית העשור הקודם, ומדי יום עצמאות, זרוע הסייבר המבצעית של המוסד מפרסמת אתגר סייבר, עם כמה חידות שונות. לאחר פתרונן ניתן להגיש קורות חיים. זאת, לטובת גיוס מומחים למערך הסייבר ולמערך הטכנולוגי בארגון הביון.

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים