"ב-2030, כלל תהליכי הממשלה יתבססו על AI"

שירה לב עמי, מנכ"לית מערך הדיגיטל הלאומי, אופטימית לגבי יישום בינה מלאכותית בממשלה, בעיקר בכל הנוגע לשירות לאזרח, אולם מציינת: "על מנת שזה יצליח, דרוש אומץ לאומי"

שירה לב עמי, מנכ"לית מערך הדיגיטל הלאומי.

"בסוף העשור, השירות הציבורי לאזרחים יהיה שונה לחלוטין – הם לא ירדפו אחרי אתרים מעצבנים וטפסים, כי הבוט יעבוד עבורם. לשמחתנו, החלומות על ענן המחשוב הממשלתי, נימבוס – התגשמו הלכה למעשה. השנה ערכנו בחינות היתכנות לכמה וכמה פרויקטי AI, וב-2026 ניכנס לתחום בכל הכוח. עד 2030, כלל תהליכי הממשלה יהיו מבוססי AI", כך הבטיחה שירה לב עמי, מנכ"לית מערך הדיגיטל הלאומי.

לב עמי דיברה בכנס AI-e-Gov25 של אנשים ומחשבים, שהתקיים היום (ב'), בשיתוף מערך הדיגיטל, באולם האירועים והכנסים לאגו בראשון לציון. השתתפו בו מאות בכירים במגזר הציבורי, בממשלה ובחברות ה-IT שעובדות איתם.

לדברי לב עמי, "במבט קדימה, השירות הציבורי-ממשלתי לאזרחים בשנת 2030 יכלול שלושה מסלולים: תשתיות, ענן ודאטה, ובינה מלאכותית. עולם השירות ישתנה: בוט שמכיר את האזרח ועובד עבורו יפעל באופן פרו-אקטיבי, יבצע מאחורי הקלעים את כלל התהליכים מול הממשלה ויעניק חוויית שירות כמו במגזר הפרטי".

"השנה עברנו מתכנון למימוש נימבוס"

"כל מה שתכננו שיקרה בנימבוס – קרה", אמרה לב עמי. "השנה עברנו מתכנון למימוש. כל התוכניות התממשו הלכה למעשה. הממשלה עושה כיום שימוש נרחב בענן, על מנת להשיג גישה למידע וליכולות, ופתרונות טכנולוגיים חדשים. הענן מהווה מנוע צמיחה אמיתי, אבל הוא לא עבורנו מטרה לכשעצמה. חשיבותו היא בסיוע לממשלה להתקדם".

צילום ועריכת וידיאו: ליטל רובינשטיין

"המסלול השלישי, והלא פחות חשוב, הוא עולם ה-AI", הוסיפה. "הבינה המלאכותית מסייעת להשיג יותר תועלות במימוש פרויקטים. על מנת שזה יצליח, דרוש אומץ לאומי. זה לא פשוט להחליט ולא קל בהיבט התהליכי, זו תרבות אחרת. אנחנו רוצים פתרונות AI אחראיים, עם אבטחת מידע, הגנה על הפרטיות ושמירה על האינטרסים הציבוריים".

"ממשלת העתיד תעבוד עוד יותר לטובת הציבור"

לדבריה, "הדיגיטל יסייע לאזרחים לפעול מול הממשלה ולעשות זאת באופן חכם: לא לעבוד מול אוסף של אלפי הליכים מורכבים ושירותים – אלא מול ישות אחת, מבוססת שירות אחוד".

לב עמי סיכמה באומרה כי "על מנת שחזון 2030 יתממש יש לעבוד קשה – וביחד. יש לנו עוד דרך ארוכה לעבור והרבה מה לעשות כדי לממש את התוכניות העתידיות. ממשלת העתיד תעבוד עוד יותר לטובת הציבור. הטכנולוגיה היא האתגר, והיא גם זו שתאפשר לחלום להתממש. הסיפור הוא אנשים: עובדי מערך הדיגיטל הם מקצוענים, מחויבים, ובאו לשנות ולהביא לשירות טוב יותר לאזרחים".

ד"ר נחמן אורון, יו"ר ועדת התכנים של כנס AI-e-GOV ויועץ בכיר למחשוב הממשלתי.

ד"ר נחמן אורון, יו"ר ועדת התכנים של כנס AI-e-GOV ויועץ בכיר למחשוב הממשלתי. צילום: ניב קנטור

הכנס נפתח בדברים של ד"ר נחמן אורון, יו"ר ועדת התכנים שלו ויועץ מחשוב בכיר למגזר הממשלתי. הוא אמר ש-"במשך שנים אנחנו, אנשי התוכנה והיישומים, התקנאנו באנשי החומרה והתשתיות, שעבדו לפי חוק מור. אלא שחוק מור חדל להתקיים והקצב של הכפלת יכולות המחשוב ירד משנה וחצי-שנתיים לשבעה חודשים לערך. הפיתוח נכנס לעולם חדש. מפתחים מדברים עם סוכני AI. אנחנו בעידן של תאוצה של כלל המחשוב, והמהלך יחולל שינוי עצום בעולם – גם בעבודת הממשלה. השינויים בשנתיים הקרובות יהיו הרבה יותר גדולים ומשמעותיים מאלה שקרו ב-20 השנים האחרונות".

תגובות

(1)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

  1. שיעבדו באמת לטובת הציבור

    והגיע הזמן להפסיק להשחיק עובדים כמו מכונות 9 שעות 5 ימים בשבוע חלאס!!!

אירועים קרובים