תוכן פרסומי
ראשי » בראש הכותרות » עדכון ב-Google Drive: חסימת שיתופים של משתמש אחר
עדכונים ל-Google Drive

עדכון ב-Google Drive: חסימת שיתופים של משתמש אחר

המשמעות היא שאם חוסמים משתמש אחר משיתוף – הוא לא יוכל לצפות בקבצים שלכם או לשלוח ולשתף איתכם קבצים, ואף ייחסם מכל אינטראקציה באפליקציות ושירותים אחרים

מאת 25 ביולי 2021, 15:06 א+ / א- הדפסה הדפסה
פייסבוק טוויטר ווטסאפ פינטרסט לינקדאין דוא״ל

גוגל עדכנה בבלוג הרשמי שלה, כי הוסיפה את האפשרות לחסום שיתופים של משתמש אחר ב-Google Drive. המשמעות היא, שאם משתמש חוסם משתמש אחר משיתוף – המשתמש השני לא יוכל לשתף פריטים מה-Drive שלו עם המשתמש שחסם אותו, כמו גם פריטים שבבעלותו – שלא יוצגו כאשר המשתמש החוסם מדפדף ב-Google Drive.

בנוסף, הקבצים של המשתמש החוסם לא יהיו זמינים לצפייה למשתמש שנחסם גם אם בעבר הם שותפו איתו.

גוגל מציינת בבלוג, כי חסימת משתמש אינה אפשרית אם הוא רשום באותו דומיין, וחסימה ב-Drive תחסום את המשתמש גם מכל אינטראקציה עם החוסם באפליקציות ובשירותים אחרים.

" Google Drive מאפשר הן לפרטים והן לארגונים לאחסן ולשתף מכל מקום… אבל שחקנים רעים עלולים לנצל כלים שנועדו לקדם שיתוף. זו הסיבה שאנו יוצרים דרך לחסום משתמשים אחרים… התכונה יכולה להיות אמצעי שליטה יעיל, למשל, אם משתמש אחר הוא בעל היסטוריה של שליחת ספאם או תוכן אלים. באמצעותה אפשר להסיר את כל הקבצים והתיקיות ששותפו על ידי המשתמש שנחסם וגם למנוע מאדם אחר גישה לתוכן שלכם", כותבת גוגל בבלוג.

עדכון ב-Google Drive: חסימת שיתופים של משתמש אחר Reviewed by on . גוגל עדכנה בבלוג הרשמי שלה, כי הוסיפה את האפשרות לחסום שיתופים של משתמש אחר ב-Google Drive. המשמעות היא, שאם משתמש חוסם משתמש אחר משיתוף – המשתמש השני לא יוכל ל גוגל עדכנה בבלוג הרשמי שלה, כי הוסיפה את האפשרות לחסום שיתופים של משתמש אחר ב-Google Drive. המשמעות היא, שאם משתמש חוסם משתמש אחר משיתוף – המשתמש השני לא יוכל ל Rating: 0

הגיבו