המחזור ה-12 של קורס CISO של אבנת ולה"ב יוצא לדרך
מטרת הקורס הנה להקנות כלים ניהוליים וטכנולגיים למנהלי אבטחת מידע בארגון ● את הקורס ינהלו פרופ' משה צבירן, סגן דיקאן הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב, ואריה חסון מאבנת
המחזור ה-12 של קורס CISO של חברת אבנת ולה"ב – הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב, נפתח השבוע. הקורס נערך בניהולו האקדמי של פרופ' משה צבירן, סגן דיקאן הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב, ובניהולו המקצועי של אריה חסון מאבנת.
הקורס, בהיקף 130 שעות אקדמיות, עוסק בנושאי אבטחת מידע שונים, בהם: ניהול סיכונים, רגולציה ותקנים, הגורם האנושי, ניהול שוטף של אבטחת המידע, בחינה והצגה של רכיבי אבטחה טכנולוגיים ועוד. מרצים בו יועצי אבטחת מידע של חברת אבנת ומרצים מהאקדמיה. בוגרי הקורס זוכים לתעודת סיום של לה"ב ואבנת ועליהם נמנים מנהלי אבטחת מידע בארגונים מובילים בארץ ובינהם בנקים וחברות ביטוח, חברות תקשורת וטלקומוניקציה, חברות מסחריות, צה"ל, משרדי הממשלה וארגונים ממלכתיים. עד היום סיימו את הקורס מאות משתתפים.
כמו בכל קורס, גם בקורס הקרוב ישולבו נושאי האבטחה החמים והפעם יושם דגש על תקיפות האבטחה האחרונות כגון תקיפת ה-Conficker ותקן ה-PCI_DSS – תקן חברות האשראי להגנה על כרטיסי אשראי.
אורן שני, מנכ"ל אבנת: "קורס אבטחת המידע של אבנת הינו המקצועי והאיכותי ביותר ורצינותו מאופיינת בחתך בוגריו, המצביע ברגליו ונימנה, כאמור, על השורה הראשונה של מנהלי אבטחת המידע ואנשי המקצוע בתחום אבטחת מערכות מידע בישראל".
פרופ' משה צבירן, סגן דיקאן הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב, מאנשי האקדמיה המנוסים, הבכירים והמובילים בתחום אבטחת מערכות מידע בישראל, מרכז את ההתמחות בטכנולוגיה ומערכות מידע בביה"ס למנהל עסקים ע"ש רקנאטי באוניברסיטה. אריה חסון, מייסד, שותף ודירקטור באבנת, מנתח מערכות מידע בהכשרתו, בעל ותק וניסיון של כ-30 שנה בתחום אבטחת מערכות מידע בארגונים גדולים מכל מגזרי המשק.










