ארצות הברית: מצלמת רשת הצילה אישה מניסיון התאבדות
ריב בין בני זוג בפניקס, שתועד במצלמת רשת כמעט שהסתיים בתוצאות טרגיות: האישה ניסתה להתאבד באמצעות צעיף שחיברה למאוורר התקרה בדירתה ● הגבר התעשת והתקשר לאביה, שבסופו של דבר הציל אותה ● המשטרה לקחה את המחשב הנייד של האישה, כדי לוודא שהקלטת ניסיון ההתאבדות לא דלפה לרשת
מריבה בין בני זוג תושבי פניקס, ארצות הברית, ששוחחו במצלמת ברשת כמעט שהסתיימה בהתאבדות. הפעם הסוף היה טוב, לאחר שאביה של בת הזוג הגיע לדירתה והציל אותה.
"בני הזוג נקלעו לוויכוח, וכשהבחור איים לעזוב את המדינה – הבחורה עלתה על שולחן, קשרה קצה אחד של צעיף סביב צווארה, ואת הקצה השני חיברה למאוורר התקרה. היא התכוונה להתאבד", סיפר הבלש ג'יימס הולמס ממשטרת פניקס.
הגבר התעשת ומיד התקשר למוחמד חוסיין, אביה של בת זוגו. הוא סיפר לו על המקרה ודחק בו לרוץ לקומה התחתונה בבית, כדי להציל את בתו.
"הורי הבחורה שעטו במדרגות ומצאו את בתם תלויה על מאוורר התקרה עם הצעיף שלה", סיפר הולמס. "האב הוריד אותה מיד מהמאוורר, וכשהגענו למקום מצאנו אותה נושמת ובהכרה חלקית".
"כל האירוע הוקלט במצלמת הרשת, ממש אפשר לראות את זה", אמר. הוא הוסיף, כי המחשב הנייד של הבחורה נלקח לבדיקה על ידי רשויות החוק, כדי לוודא שההקלטה של ניסיון ההתאבדות לא דלפה לאינטרנט. לדברי המשטרה, אם ההקלטה הייתה דולפת – אנשים אחרים היו יכולים לנסות לחקות את ניסיון ההתאבדות.
"הפעם זה נגמר בטוב", סיכם הולמס, "כי החבר והאב עשו בדיוק את הדבר הנכון".












תגובות
(0)