סופיה טופולב מונתה לראשת מערך הגלובל החדש של ערוץ 10

המינוי נועד להוביל את הרחבת הערוץ לשוק דוברי האנגלית עם מוצרי מדיה מקוריים, במטרה להנגיש חדשות וניתוחים כלכליים ישראליים למשקיעים בינלאומיים ולקהילה היהודית בעולם

סופיה טופולב, ראש מערך הגלובל בערוץ 10.

 

סופיה טופולב מונתה כעת לראשת מערך הגלובל של ערוץ 10. המינוי נעשה לאחר למעלה מעשור שבו עבדה טופולב בתעשיית ההיי-טק הישראלית.

תחת הנהגתה, הערוץ ישיק תכנים מקוריים באנגלית, כחלק מהרחבת פעילותו. מטרת המהלך היא להנגיש חדשות וניתוחים כלכליים ישראליים למשקיעים בינלאומיים ולקהילה היהודית בעולם. ערוץ 10 משדר כיום סיקור מקיף של שוקי ההון, מגזר הטכנולוגיה, תעשיית הביטחון, אנרגיה, נדל"ן ומדיניות מאקרו-כלכלית לקהל דובר עברית.

כבר כעת זמין ניוזלטר יומי ושבועי באנגלית תחת המותג TV10 Global בכתובת tv10.substack.com. הפרסום מספק סיקור של ענייני הכלכלה הישראלית, המותאם למשקיעים ואנשי עסקים, וכולל בין היתר מניות ביטחון, עסקאות אקזיט בטכנולוגיה, בנקאות, נדל"ן, עסקאות אנרגיה, התפתחויות רגולטוריות ומגמות מאקרו-כלכליות.

"העבודה הזו מתחברת עמוק למשימה שלי של ציונות כלכלית"

טופולב ציינה כי "פערי השפה העברית והמידע הם החסמים הגדולים ביותר לאנשים שרוצים להשקיע בישראל. זו זכות להוריד את החסם הזה עם ערוץ 10. העבודה הזו מתחברת עמוק למשימה שלי של ציונות כלכלית – להפוך את ישראל למקום הטוב ביותר לעשות עסקים במזרח התיכון על ידי הסרת חסמים מערכתיים במערכת הפיננסית עבור ישראלים, יהודים, התפוצות ובעלי בריתנו בחו"ל".

טופולב מביאה עימה, כאמור, ניסיון של למעלה מעשור בתקשורת טכנולוגית, עם התמחות בכניסה לשוק ובתקשורת עסקאות לאירועי מפתח פיננסיים בתעשיית התוכנה B2B.

לאחרונה שימשה כסמנכ"לית תקשורת ב-UserWay, חברה של Level Access וספקית נגישות דיגיטלית. בתפקידה פיקחה טופולב על תקשורת ארגונית, מיזוגים ורכישות ויחסי משקיעים במהלך עסקת ההפרטה של החברה ב-2024, בשווי של למעלה מ-100 מיליון דולר. קודם לכן, הייתה עובדת מוקדמת ומנהלת תקשורת בסטארט-אפ אבטחת האקלים Tomorrow.io (לשעבר ClimaCell). היא גם ייעצה לצוותי הנהלה טכנולוגיים ולמשקיעים דרך חברת הייעוץ שלה, Tupolev & Co.

טופולב, חברה בקהילת Lynx, ארגון למנהיגות הטכנולוגיה והעסקים בישראל, הנחתה את כנס Lynx Cloud for Startups Summit, שהתקיים לאחרונה בבורסה לניירות ערך בתל אביב והפגיש הנהלות בכירות מחברות כגון נס (Ness Technologies), וכן החברות Cloudi, Effectivate, AWS, ONE datAI, Cloudride, Atmoz ו-Wiz. בנוסף לפעילותה העסקית, היא יזמית חברתית המובילה יוזמות ללא מטרות רווח, ביניהן הפורום לציונות כלכלית, העמותה לשילוב כלכלי, ו-Reboot Startup Nation. בנוסף היא גם מפיקה ומנחה של הפודקאסט The Endgame ומו"ל של The Economic Zionist.

תגובות

(1)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

  1. אזרח

    בושה להיות חלק מערוצי המנהיג העליון במימון יצחק מירילשוילי

אירועים קרובים