באו לבקר במאורת הנמר: דני לב-רן ושיר בנימין מחברת קלאודרייד

17/09/2025 13:38
מימין: דני לב-רן , מנכ"ל קלאודרייד, ושיר בנימין, מנהלת השיווק.

השבוע באו לבקר במאורת הנמר דני לב-רן, מנכ"ל קלאודרייד (Cloudride), ושיר בנימין, מנהלת השיווק של החברה.

לב-רן סיפר, שהוא אבא, בעל, מנכ"ל ומילואמניק פעיל –  לא בהכרח בסדר הזה, באופן קבוע.

לב-רן הוא מוותיקי תחום הענן, עם רקורד של כ-30 שנה בתחום מערכות המידע, שמהן ב-15 השנים האחרונות מתעסק בעולמות הענן בכלל וב-AWS בפרט. הוא משרת מילואים פעיל (על אף גילו) עם שני ילדים בצבא ועוד בנות קטנות, מה שמעצב מאוד את הראייה העסקית שלו, ואופן הניהול של קלאודרייד.

החברה, שחוגגת השנה שש שנים, הוקמה בהשקעה של משפחת זיסאפל, מקבוצת RAD.

לקלאודרייד שותפות פעילה ומשמעותי ביחד עם AWS וכן הסכמי שיתוף פעולה מגוונים עם שותפים טכנולוגיים מובילים בשוק.

החברה מחזיקה בהסמכות מתקדמות המתאימות לצרכי השוק, כגון הסמכה ספציפית לתחום המיגרציה, הסמכה לעולמות ה-FinTech וה-InsurTech וכמובן הסמכה לסקטור ה-SMB שכולל גם הסכם אסטרטגי בין החברות לתחום הספציפי הזה.
כיום החברה משרתת למעלה מ-200 לקוחות ומאות חשבונות ענן מנוהלים.
הצוות שלנו הוא 'כחול לבן' , מספר לב-רן, "עם הסמכות מתקדמות ועשרות שנות ניסיון מצטבר. ההשקעה בהכשרות והרחבת בסיס הידע בארגון היא נר לרגלינו, וכל העובדים נדרשים להגיע לרמות המקצועיות הגבוהות ביותר, כך שנוכל לעמוד בחדשנות המצופה מאיתנו בשוק הענן והטכנולוגיה המשתנים באופן מתמיד, ועוד לא אמרנו מילה על AI – אנחנו שם לגמרי. מתעלים את היכולות ומתעמקים בפתרונות וביתרונות שהטכנולוגיה מציעה לטובת הלקוחות שלנו".

"כשהקמנו את קלאודרייד", אומר לב-רן, "לקחנו החלטה עסקית להתמקד בשוק הישראלי. זיהיתי בעולמות ה-SMB בארץ צורך גדול בטיפול בענן, סוג של 'בלו אושן'. כחלק מהאסטרטגיה הזו, היינו הראשונים בישראל להשיג הסמכת SMB AWS המדויקת לשוק המטרה שלנו. בהמשך התקדמנו גם לשירות הענן הממשלתי נימבוס, התקדמנו לעולמות ה-Education ולאחרונה גם לעולמות ה-FinTech ו-Insure-Tech".

"האני מאמין שלנו", מוסיף לב-רן, מבוסס על שלושה יתרונות יחסיים שיש לנו על פני השוק: Smart-Simple, Agile ו-Cost Effective אשר מתווים לנו את הדרך במסע הלקוח החל משלב הארכיטקטורה, דרך האונבורדינג ושירותי ה-DevOps, FinOps, ו-SecOps שאנו מספקים, ועד שירות תמיכה 24/7 והכל בהתאמה אישית – Tailor-Made Architecture.

"השירותים שאנו מספקים מקיפים 360 את צורכי הלקוח, מתהליך הקליטה ועד לתהליך האופרציה השוטפת של תשתיות הענן. כולל כמובן שירותי אבטחת מידע בענן ואליו, שירותי ניטור ביצועים וניהול עלויות לטובת אופטימיזציה רצופה לאורך חיי המוצר", מוסיפה בנימין.

ומסכם לב-רן: "אנחנו לקראת סיום בניית התוכנית העסקית לשנה הקרובה. לראייתי, שנת 2026 תהיה שנת החלמה עבור המשפחות הישראליות, עבור המילואימניקים ומשפחות החטופים. שנת ההחלמה הזו תביא איתה בתקווה, צמיחה ושגשוג, ואני צופה דברים חיוביים שיבואו לטובה על המשק הישראלי בכלל וב-Cloudride בפרט שנמצאת בנקודה הנכונה לה בטרנספורמציה מתמדת ועם הפנים קדימה".

 

 

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים