תוכן שיווקי

סינאל נבחרה ליישם פרוייקט דיווח נוכחות עבור ספקית פתרונות דפוס ואריזה בדרום אפריקה

גבי בוגנים, יו"ר ומנכ"ל סינאל: "מערכת "הרמוני" של סינאל מתממשקת בקלות לרוב מערכות השכר. אנו מייצאים את כל השעות ממערכת "הרמוני" אל מערכת השכר הנהוגה בחברתנו, דבר שמתבצע בפרק זמן של כ-10 דקות, ושבעבר היה אורך בסביבות יומיים"

14/10/2010 14:21

חברת סינאל תעשיות, מובילה בפיתוח מערכות לניהול פעילות העובד בארגון, הודיעה על השלמת פרוייקט מורכב עבור חברת Securi-Tech, ספקית פתרונות דפוס ואריזה קמעונאית בדרום אפריקה. הפרוייטט יושם באמצעות מפיצה של סינאל בדרום אפריקה.

Securi-Tech SA (Pty) Ltd הדרום אפריקאית, מספקת כאמור פתרונות דפוס ואריזה קמעונאית מאובטחים וחדשניים, כמו גם פתרונות מחשוב מתקדמים. הפרוייקט כולל מודולי נוכחות וסעיף תקציבי של תוכנת הרמוני, פרי פיתוחה של סינאל בישראל, בשילוב מסופים ביומטריים מדגם SY-745. המערכות כולן משמשות את 250 עובדי החברה.

העובדים בחברת Securi-Tech נעים בזמן עבודתם בין המחלקות ולכן הוקמו נקודות דיווח בהן מדווחים העובדים תוך כדי המעבר בין המחלקות. לפיכך עלה הצורך של רישום שעות העבודה על פי המחלקות בהן התבצעה העבודה. סינאל סיפקה מענה גם לסוגייה זו באמצעות מערכת הרמוני.

מערכת הרמוני משמשת לחישוב שעות נוכחות העובד בארגון בהסתמך על "מקום הימצאותו/עבודתו" בפועל ובזה ייחודה. העובדים מדווחים בכל מעבר ממחלקה למחלקה, דבר המאפשר לבצע תמחיר מחלקתי מדוייק, מעבר לעלויות ישירות של תשלום שעות עבודה של העובדים על ידי  החברה.

הרמוני מספקת  מענה לביצוע חשובי שכר המבוססים על חישוב יומי וחישוב שבועי המשפיע באופן ישיר על החישוב היומי במידה והעובד הגיע לכמות השעות הנדרשות בשבוע. המערכת מבצעת גם חישובי פרמיה לעובדים שעבדו במשמרת לילה מעבר לתקן קבוע.

מנהלת כוח האדם של Securi-Tech – מיגנון הובס, הביעה שביעות רצון המלאה מהמערכת ומן השימוש בה והיא אומרת: "במשך החודשיים האחרונים יושמה מערכת דיווח נוכחות "הרמוני" בחברתנו. בעבר השתמשנו בפתרונותיה של ספקית אחרת, אך נאלצנו להסיר את המערכת שכן לא עמדה בצרכי הסכמי העבודה שלנו, ניהול השעות הנוספות, המשמרות וחישובי החופשות. לאחר חשיבה מרובה החלטנו לחפש מערכת חדשה שתוכל לעמוד בצרכים המאוד ספציפיים שלנו על מנת שזו תוכל להתממשק למערכת השכר שלנו ולייצא אליה נתונים. מצאנו כי סינאל הינה בין החברות הבודדות אשר הציעו את הפתרון האופטימלי עבורינו, זאת לצד שירות מצויין".

מערכת נוכחות "הרמוני" עם טביעת אצבע מתפקדת היום באופן מלא בארגון והיא מפיקה עבור החברה את דוחות התקצוב על פי מחלקה וכן דוחות נוכחות מדוייקים. המערכת ואופן הפעלתה הביאו לחסכון תפעולי ניכר ומשמעותי ביותר, שכן כיום החברה משלמת לעובדיה רק עבור שעות שעבדו בפועל. כמו כן נחסך  זמן רב שהיה מושקע בעבר באיסוף ועיבוד ידני של שעות מכרטיסי נוכחות.

גבי בוגנים, יו"ר ומנכ"ל סינאל, אומר: "מערכת "הרמוני" של סינאל מתממשקת בקלות לרוב מערכות השכר. אנו מייצאים את כל השעות ממערכת "הרמוני" אל מערכת השכר הנהוגה בחברתנו, דבר שמתבצע בפרק זמן של כ-10 דקות, ושבעבר היה אורך בסביבות יומיים".

סינאל תעשיות נוסדה בשנת 1990, הינה מובילה עולמית בתחום איסוף ועיבוד נתונים ומספקת פתרונות חומרה ותוכנה בטכנולוגיה מתקדמת, לניהול ובקרה של פעילויות העובד בארגון בתחום משאבי הזמן – נוכחות, ובקרת כניסה, וכן משלבות אמצעי דיווח ביומטריים פרי פיתוח של החברה. סינאל מייצאת את מוצריה ל-40 מדינות ברחבי העולם, ולה חברות בנות באנגליה וצרפת, ארה"ב ושבדיה, משרד קדמי בקנדה ובסין, כמו גם מפיצים במזרח ומערב אירופה, אסיה ודרום אמריקה ואפריקה.

אירועים קרובים