מטריקס פיתחה והשיקה מערכת ייעודית לשיווק ומכירת ציוד מכאני הנדסי כבד
חטיבת מערכות עסקיות של מטריקס פיתחה והכריזה על מערכת ייעודית המטפלת בניהול תהליכי השיווק והמכירות של מלגזות וציוד מכני הנדסי כבד (צמ"ה). המערכת מאפשרת ללקוחות לטפל בכל תהליכי השיווק והמכירה של ציוד צמ"ה החל בשלב הייבוא ועד שלב המסירה הסופית ללקוח.
המערכת ערוכה לטפל בכל תהליכי המכירה ללקוחות פרטיים ומוסדיים ובכלל זה ניהול לקוח, ניהול הצעות מחיר / הזמנות, ניהול תשלומים ועוד. באמצעות המערכת מנוהל לוג מעקב מלא אחר כל שילדה/מלגזה מרגע פתיחת ההזמנה מול היצרן ועד למסירת המלגזה ללקוח.
פיתוח המערכת מבוסס על מערכת ה-ERP של מטריקס, "תפנית", אשר מיושמת בין היתר בקרב מספר רב של יבואני רכב בישראל.
המערכת תומכת בפירוק והרכבה של מלגזות ע"י איש המכירות והבאת המידע לשלב ההכנה של המלגזה. באמצעות המערכת יכול איש המכירות לבצע הרכבת ציוד צמ"ה מתוך מלאי קיים או מלאי שבדרך, שיבוץ חלקי מלגזה שאינם קיימים בארץ ועוד.
המודול הלוגיסטי של המערכת כולל מרכיבים כמו הכנת המלגזה / ציוד הצמ"ה בחו"ל עד להגעה לארץ, קליטת הציוד בארץ באמצעות מסופונים והבאתם למגרש. כמו כן כוללת המערכת רכיב לניהול מלאי המלגזות / הציוד ואיתורם במגרש.
המערכת נמצאת בתהליכי הטמעה אצל חברת מכשירי תנועה צ.מ.ה, יבואנית ציוד יונדאי וטויוטה, יבואנית מלגזות טויוטה.
לדברי אלי ירקוני, מנהל מכירות בחטיבת מערכות עסקיות במטריקס: "המערכת כוללת ממשקים אוטומטיים ליצרנים השונים של הציוד וגורמים נוספים דוגמת עמילי מכס, משרד הרישוי ועוד, כך שהמערכת מעדכנת ומתעדכנת מול מערכות מידע אחרות באופן אוטומטי".










