תוצאות טובות לנוטניקס: עלייה בהכנסות, מעבר לרווח נקי
החברה סיימה את הרבעון האחרון של שנת הכספים שלה עם גידול של 19% בהכנסות ומעבר לרווח נקי של קרוב ל-40 מיליון דולר
נוטניקס סיימה את הרבעון האחרון של השנה הכספית שלה עם תוצאות טובות: מהדו"חות הכספיים שהיא פרסמה לפני ימים אחדים עולה כי במהלכו, ההכנסות שלה גדלו והיא עברה לרווח נקי.
ההוצאות הרבעוניות של החברה הציגו גידול של 11.2% ל-622.1 מיליון דולר. אלא שההכנסות רשמו עלייה גדולה יותר – של 19% ל-653.3 מיליון. מתוך סכום כללי זה, ההכנסות ממכירת מוצרים צמחו ב-27.8% ל-339.8 מיליון דולר וההכנסות ממכירת שירותים גדלו ב-11.1% ל-313.5 מיליון.
נוטניקס עברה במהלך הרבעון מהפסד לרווח – הן ברווחיות הנקייה והן בזו התפעולית. הרווח הנקי שלה עמד בסיומו על 38.7 מיליון דולר לעומת הפסד נקי של 126.1 מיליון, הרווח הנקי למניה הגיע ל-13 סנט לעומת הפסד של 51 סנט והרווח התפעולי שלא על פי GAAP – ל-31.2 מיליון דולר בהשוואה להפסד של 12.2 מיליון.
ההוצאות הגולמיות הרבעוניות רשמו גידול של 3.5% ל-83.8 מיליון דולר, הרווח הגולמי עלה ב-21.9% ל-569.4 מיליון והרווח הגולמי השולי עמד על 87.16%.
במהלך השנה הכספית כולה, ההוצאות של נוטניקס רשמו עלייה של 10.5% ל-2.4 מיליארד דולר, ההכנסות עלו ב-18.1% ל-2.5 מיליארד, הרווח התפעולי Non-GAAP זינק ב-54% ל-536.1 מיליון דולר והרווח הנקי הגיע ל-188.4 מיליון לעומת הפסד נקי של 124.8 מיליון בשנת הכספים 2024.
סך תזרים המזומנים החופשי של החברה עמד בסוף השנה הכספית 2025 עומד על 750.2 מיליון דולר בהשוואה ל-597.7 מיליון שנה לפני כן.
"סיום טוב לשנת הכספים"
"הרבעון הרביעי שלנו היה סיום טוב לשנת הכספים, שבה הצגנו צמיחה בהכנסות והוספנו מעל 2,700 לקוחות חדשים", אמר רג'יב רמסוואמי, מנכ"ל נוטניקס. "בשנת הכספים 2025 התקדמנו גם בתחום השותפויות: חתמנו על הסכמים חדשים או משופרים עם AWS, פיור סטורג', אנבידיה וגוגל, והמשכנו לחדש בפלטפורמת הענן שלנו, כולל יישומים מודרניים ובינה מלאכותית".
"התוצאות הפיסקליות השנתיות שלנו הראו איזון טוב בין הביצועים בשורה העליונה והתחתונה, עם צמיחה של 18% בהכנסות משנה לשנה ויצירת תזרים מזומנים חופשי חזק", ציין רוקמיני סיברמן, סמנכ"ל הכספים של נוטניקס.











תגובות
(0)