D-ID רוכשת את סימפל שואו הגרמנית – ליצירת "עובדים דיגיטליים"
שילוב הפתרונות של שתי החברות יאפשר לארגונים להשתמש באווטארים אינטראקטיביים ליצירת נציגי מכירות, מדריכי מוצר, מאמנים אישיים, מורים וכדומה ● אלה יוכלו לנהל שיחות דו כיווניות ולבצע שלל פעולות
רכישה שנייה ביום אחד שמבצעת חברה ישראלית: מעט אחרי שצ'ק פוינט הודיעה כי היא קונה את Lakera.AI השווייצרית ב-300 מיליון דולר, מפתחת האווטארים D-ID מסרה כי היא רוכשת חברה גרמנית בשם סימפל שואו. סכום הרכישה לא נמסר, אולם לאנשים ומחשבים נודע כי הוא עומד על 60 מיליון דולר.
סימפל שואו פועלת בעולם הווידיאו הארגוני. עם רכישתה, D-ID תקים חברה חדשה, שתפעל תחת המותג של הרוכשת. מטרת העסקה היא לאפשר ל-D-ID לפתח סוכני AI שיכולים לנהל שיחות פנים אל פנים. הרכישה תאפשר לרוכשת לשלב את האווטארים האינטראקטיביים שלה עם מוצרי הווידיאו הארגוני של הנרכשת, ולהציע לארגונים גדולים פתרון לתקשורת דו כיוונית וטבעית, שמדמה שיחה בין אנשים. כך הלקוחות יוכלו להשתמש ב-"עובדים דיגיטליים" באופן רוחבי, במגוון פונקציות עסקיות.
סימפל שואו נוסדה לפני יותר מ-15 שנה, ויש לה 1,500 לקוחות ארגוניים ברחבי העולם, בעיקר חברות בינלאומיות גדולות כגון מיקרוסופט והתאגיד ההודי טאטא. השילוב של הפתרון שלה עם זה של הרוכשת יאפשר לארגונים להשתמש באווטארים אינטראקטיביים מותאמים אישית ליצירת נציגי מכירות, מדריכי מוצר, מאמנים אישיים, מורים וכדומה. אלה יוכלו לנהל שיחות דו כיווניות, לבצע פעולות כגון שליחה של טפסים, הפעלת מערכות, או אוטומציות אחרות, לענות בזמן אמת, לדמות סיטואציות ולספק תוכן מותאם לכל ארגון וארגון. הפתרון ניתן להרחבה, תומך בעשרות שפות, מאובטח וניתן לשלב אותו בתהליכי עבודה קיימים.
"המטרה: להפוך תקשורת ארגונית לאנושית, יעילה וסקיילבילית"
לדברי גיל פרי, מנכ"ל ומייסד שותף של D-ID, "המטרה שלנו היא להפוך תקשורת ארגונית לאנושית, יעילה וסקיילבילית. באמצעות איחוד הטכנולוגיות של שתי החברות ומתן פתרונות מתקדמים ללקוחות סימפלשואו, אנחנו ממוצבים היטב בשוק האווטארים הדיגיטליים".
קארסטן בוהרס, מנכ"ל סימפל שואו, ציין כי "שתי החברות משלימות זו את זו. ביחד אנחנו פותחים בפני הלקוחות שלנו אפשרויות משמעותיות חדשות, המשלבות סטוריטלינג חכם עם הדור הבא של האינטראקציה הדיגיטלית".
השלמת המיזוג צפויה עד סוף השנה, בכפוף לאישורים רגולטוריים.











תגובות
(0)